Aktywne Wpisy

Moonman +4
garaż wolnostojący vs garaż w bryle domu, biorę po 500 od każdej drużyny i słucham państwa #budowadomu
gdzie garaż
- wolnostojący 36.8% (529)
- w bryle domu 63.2% (910)

wykop +9
Nowa aplikacja Wykopu już jest! 💙
Halo, halo! Mamy dla Was świetną wiadomość! Od dziś możecie korzystać z odświeżonej aplikacji na Androida i iOS. Szybsze działanie, wygodniejsza nawigacja oraz powiadomienia, które pomagają wracać do ważnych tematów - a to tylko część zmian.
Android → tu link do Google Play
iOS
Halo, halo! Mamy dla Was świetną wiadomość! Od dziś możecie korzystać z odświeżonej aplikacji na Androida i iOS. Szybsze działanie, wygodniejsza nawigacja oraz powiadomienia, które pomagają wracać do ważnych tematów - a to tylko część zmian.
Android → tu link do Google Play
iOS
źródło: wykop
Pobierz

Gdy miałem 19 lat pracowałem w firmie pożyczkowej gdzie brali KAŻDEGO chętnego bo nie było podstawy ale były spore prowizje na takiej lichwie, no i oczywiście proponowałem to prolom do których jeździłem i którzy marudzili mi jak z----------ą za najniższą albo są bezrobotni i teraz brzytwy się chwytają. I jaki efekt? Woleli gnić na bezrobociu albo w najpodlejszych fabrykach za psie pieniądze i użerać się z komornikami niż chociaż spóbować takiej pracy.
Kolejny przykład to moi dwaj kuzyni, bracia. Robią od 10 lat na produkcji a jak im proponowałem po znajomości wkręcić ich do mnie do firmy to oczywiście woleliby umrzeć z przepracowania w tym syfie za 3511 zł niż pójść do biura
Poza tym jeszcze są call center w których zatrudniają nawet stare baby świeżo na emie, które mają wykształcenie podstawowe i poszły pracować bo nie były w stanie przeżyć na głodowej emeryturze. Jeśli nawet one tam są, to tym bardziej wezmą typa lat 30-50.
Dla roboli ze średnim jeszcze istnieje wariant roboty w ubezpieczeniach. Jeśli jesteś gotów założyć działalke wezmą cię choćbyś nie miał żadnego zęba
Ale nie, lepiej p-------ć że sie nie da i traktować ,,biuro" jak coś dostepnego tylko dla fizyków i matematyków po Harwardzie
#kolchoz #robpill #przegryw #pracbaza #bekazpodludzi
Komentarz usunięty przez autora Wpisu