Aktywne Wpisy

Shyvana +16
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

elo_kebab +10
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Cześć wszystkim, od nieco ponad roku pracuję w audycie, student FiR, big4 wwa, dotychczas moim planem było 2/3 lata tutaj i ucieczka na kontrolera finansowego. Parę dni temu pojawiła się propozycja przejścia do dział tax w obrębie tej samej firmie, zespół CIT. Sam nie wiem co mam zrobić, finansowo 1.5k wyżej ale nie to chyba jest najważniejsze. Jak byście porównali controlling i podatki jeżeli chodzi o perspektywy i stabilność pracy? Boję się też AI, chciałbym względnie bezpieczną pracę. Mam też wrażenie, że podatki jak bym zrobił jeszcze doradcę dadzą mi konkretny fach i tytuł zawodowy. W controllingu natomiast jest szansa na jakiegoś dyrektora finansowego i sufit nie istnieje. Co byście zrobili będąc w mojej sytuacji?
#big4 #controlling #korposwiat #ey #deloitte #pwc #kpmg #podatki #doradcapodatkowy #audyt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta