#famemma Chłop siedział 3 tygodnie w areszcie śledczym i mówi że jak się dowiedział że wychodzi na wolność to czuł się jakby wygrał szóstkę w totka XD charakterniak toruński w ch.. Nie no, dawaj Denis jakieś oświadczenie z basenu, teraz to musi być
@stanley-fieldmaster: A ty ile siedziałeś? Mnie kiedyś zawinęli na 48, wyszedłem po 30, kiedy ktoś ogarnięty zrozumiał, że nie powinienem tam trafić. I jak wyszedłem to czułem się jakbym tam siedział miesiąc. Jeszcze na celi miałem typa od którego waliło tak, że zasnąć się nie dało - choć na tych metalowych pryczach to c--j nie spanie.
To tylko zwykły dołek w Pałacu Mostowskich, a jak fajnie musi być w ZK?
@brygadzistausmiechnietejpolski no jo, ale to wtedy jest czas na refleksję przed kamerą i mówisz, że ta cała bandyterka jest c---a warta, nie idźcie w to młodziaki bo prędzej czy później będziecie jajami po peronce szorować, nie warto poświęcać swoich najlepszych lat na latanie z tematem, że bycie i bicie się w ekipie przyniesie więcej strat niż korzyści, mimo, że takie życie z pozoru fajnie wygląda. I nawet jeśli Ty będziesz mordeczko
Odbil z ekipy? Zaprzestał utożsamiania się z chuliganka? Pustoslowie za ktorym nie idą czyny w tym przypadku można pochwalić, ale uczestniczenie w życiu kibicowskim i płakanie o 3 tygodnie dalej nadaje się pod szydere w pełnym wymiarze
@doreczycielprawdyzosiedli Nie mam pojęcia i... nie interesuje mnie to. Z mojego punktu widzenia - skoro nie można tej patologii "wybić" - trzeba grać tak by eliminować te najgorsze jednostki pokroju Denisa Załęckiego.
@brygadzistausmiechnietejpolski wziąłeś w obronę szachcianke, argumentuje tylko, że szydera i opluwanie takich lajz jest jak najbardziej na miejscu i nie ma co im współczuć
@brygadzistausmiechnietejpolski chłopie wy to wszyscy teraz albo tacy miękkim Ch**em robieni jesteście brzydko mówiąc ( i nie bierz tego do siebie ani jako jakiegoś wjazdu na rodziców), 48 na dołku to ani nawet nie wiedziałem kiedy minęło ,jebłem się na te dechy i przespałem cały czas jak zabity i za jednym i za drugim razem jak byłem .Jak za pierwszym razem byłem i mi dali gościa i widziałem jak małolat to
@brygadzistausmiechnietejpolski no, a ja niby jestem przyzwyczajony? Nikt nie jest przyzwyczajony po za tymi co siedzieli w pierdlu wcześniej ,ale to przecież nie jest jakieś piekło żeby tak przeżywać jak wy to opisujecie ,masz dach nad głową ,masz gdzie się położyć,może troche chłodno czasem w jesienno-zimowym okresie ,żarcie dostajesz ,nawet zajarać se możesz jak masz fajki,do pracy cię nie zmuszają , bić nie biją ,no dorosły facet powinien być wstanie psychicznie
@michal123654: Nie uważam bym był robiony miekkim chujem - kolejny raz napiszę: Żyję inaczej i każde zniewolenie mi / odbieranie wolności obniża mój komfort życia i poczucie godności. Jedzenie? To co tam dają nazywasz jedzeniem? Tam nawet herbata to jakiś smutny żart.
Ależ ja nie miałem traumy po tym, ani w trakcie - piszę tylko że to nic fajnego, przyjemnego. Z drugiej strony masa tu narkusów, pomyleńców i innych ludzi,
źródło: temp_file312812528338672905
PobierzTo tylko zwykły dołek w Pałacu Mostowskich, a jak fajnie musi być w ZK?
Denis odwrotnie. Schodzi do podziemia robić swoje ;)
Odbil z ekipy? Zaprzestał utożsamiania się z chuliganka? Pustoslowie za ktorym nie idą czyny w tym przypadku można pochwalić, ale uczestniczenie w życiu kibicowskim i płakanie o 3 tygodnie dalej nadaje się pod szydere w pełnym wymiarze
@brygadzistausmiechnietejpolski: Nie, to Gleba mówił. Szacha robił zdziwioną mordę jak usłyszał, że bycie charakternym się nie opłaca
Ależ ja nie miałem traumy po tym, ani w trakcie - piszę tylko że to nic fajnego, przyjemnego. Z drugiej strony masa tu narkusów, pomyleńców i innych ludzi,