Aktywne Wpisy

arinkao +2
Zastanawiam sie nad nowym kontem bankowym w Bank Pekao (z żubrem), po kilkunastu latach opuszczam Alior za wysokie ceny prowadzenia ROR i za kartę, w sumie 22zł.
Nie zależy mi na żadnych bonusach na start, ujach, mujach, nie chce być tylko okradana. Chciałabym żeby mój bank nie był takim gównem jak MBank czy betonem jak PKOBP. No i oczywiście nie chcę płacić za niego nic, za kartę też nic oraz nic za
Nie zależy mi na żadnych bonusach na start, ujach, mujach, nie chce być tylko okradana. Chciałabym żeby mój bank nie był takim gównem jak MBank czy betonem jak PKOBP. No i oczywiście nie chcę płacić za niego nic, za kartę też nic oraz nic za
źródło: Bez nazwy
PobierzJakie według was są sensowne auta w przedziale 40 000 - 50 000? Segment C, kompakt. Chodzi oto żeby auto były z tych niepsujących się jakoś specjalnie i porządna blacharka w ocynku. Silnik benzyna turbo około 150 koni żeby to jechało bo współczesne kompakty widzę 1200-1300 ważą.
#samochody #motoryzacja #kierowcy
#samochody #motoryzacja #kierowcy

Wspólna modlitwa.
Drodzy chrześcijanie i wierzący niechrześcijanie.
Każdy odłam powie, że inni robią to źle, bo robią to, albo tamto.
I jedni modlą się do świętych, inni Maryji w różnych odmianach, ale umówmy się, aby jednoczyć się podczas modlitw, jak wspólne są odmawiane za kogoś.
Sugeruję, aby jeśli ktoś poprosi o modlitwę za kogoś, to zróbmy to w sposób taki, który jest zgodny z podstawami prawie wszystkich odłamów, czyli modlitwę bezpośrednio do Boga z prośbą o uzdrowienie, bez figurek, czy pośredników, obrazów. Bo to jest zgodne ze wszystkimi odłamami, a wtedy zjednoczymy się ponad podziałami w danym celu.
Jest jedna modlitwa, bardzo stara, która jest prośbą o uzdrowienie:
Uzdrów nas Panie, a będziemy uzdrowieni, zbaw nas, a będziemy zbawieni, bo Ciebie wychwalamy.
Przynieś lekarstwo i uzdrowienie na wszystkie nasze choroby, na wszystkie nasze bóle i wszystkie nasze rany.
Bo Boże jesteś miłosiernym i wiernym uzdrowicielem.
Błogosławiony jesteś, Panie, który uzdrawiasz chorych swego ludu Bożego
@kaszaamanna:
Wiem, że masz trudny okres, ale nie poddawajcie się.
Przyjmij proszę błogosławieństwo:
Niechaj Pan Was błogosławi i strzeże! Niechaj Pan rozjaśni nad Wami swe Oblicze i obdarzy Was łaską! Niechaj Pan zwróci ku Wam swe Oblicze i udzieli Wam pokoju!
#katolicy #chrzescijanie #modlitwa #chrzescijanstwo
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Pewnie nie ma znaczenia jaka modlitwa - zaproponowałem, tą, bo jest bardzo stara, aby pomimo pozdziałów, zjednoczyć w celu.
Jak znasz pismo, to może rozpoznasz niektóre fragmenty.
W ten sposób, pomimo różnic doktrynalnych możemy jakoś się połączyć w prośbach do Boga, w sposób, który jest zgodny ze większością odłamów.
Łącząc się, nie dzielimy, ale modlitwa nie jest zaklęciem, jest po prostu wzorem jak można się pomodlić.
Sama modlitwa nie