Wpis z mikrobloga

kiedy miałem lat 11 albo 12, miałem o 2 lata młodszego przyjaciela i on w pewnym momencie wymyślał nam dziwne zabawy z nagością i ogólnie mnie molestował za dupę łapał xD Po latach mi powiedział, że jego brat molestował, a brata ksiądz

@konska-stulejka: a księdza proboszcz, gdy był ministrantem. Natomiast proboszcza sam papież.
  • Odpowiedz
@Lime0606 wydaje mi się że wiele zależy od regionu z którego pochodziła Twoja rodzina. W drzewie genealogicznym tworzonym przeze mnie, jest z kolei bardzo dużo przypadków zamążpójścia przed 18 rokiem życia, jak również kobiet w wieku 18, 19, czy też 20 lat. Nie ma co generalizować.
  • Odpowiedz
Od wykopków też. W zasadzie rady większości ludzi są g---o warte.

@an-drzej: i tak i nie, imo. Zależy od osobistego przypadku, tego jak cię zna etc. Z drugiej strony, najlepsze rady miałem od ludzi, co mnie nie znali. Niemniej zgadzam się, najlepiej słuchać rad kilku osób, a resztę mieć gdzieś.
  • Odpowiedz
Panieńskie dzieci nigdy nie były normalne, nie ma jak to chwalić się na wykopie że babcia się puściła i jeszcze wykorzystywać to do usprawiedliwienia lubowania się w ledwo legalnych dziewczynkach

@Lime0606: jakby ci to powiedzieć... To jest dość normalne, że po wojnie i podobnych hekatombach, w głowach ludzi odpala się program MASOWE I OSTRE RU CH... wiadomo co. Podobno na wsi też się dupcyli jak króliki z tego powodu. Wiem,
  • Odpowiedz
Zacznijmy może od tego że to p----------e że ludzie mają problem że dorosła kobieta spotyka sie z dorosłym (ale starszym) mężczyzną. Niech obcy ludzie sie nie w---------ą w relacje obcych ludzi.
  • Odpowiedz