Aktywne Wpisy

Sonny86 +1139
źródło: scaled_1000024899
Pobierz
klaudia-hadalala +18
Dzisiaj sprzątałem u mamy na strychu. W rogu, za starymi nartami, stała szafa. Ta sama, którą mój ojciec przywiózł na początku lat 90. Nie ruszałem jej od lat. Pamiętałem, że skrywała skarby.
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
źródło: IMG_4156
Pobierz

@konska-stulejka: a księdza proboszcz, gdy był ministrantem. Natomiast proboszcza sam papież.
Ja już takiego mema znalazłem :(
Sam robiłem bez cenzury memy (stąd 12 banów na wykopie)
źródło: image
PobierzNo właśnie, dlaczego baby mają taki olbrzymi bol d--y o młodsze?
@an-drzej: i tak i nie, imo. Zależy od osobistego przypadku, tego jak cię zna etc. Z drugiej strony, najlepsze rady miałem od ludzi, co mnie nie znali. Niemniej zgadzam się, najlepiej słuchać rad kilku osób, a resztę mieć gdzieś.
@Lime0606: jakby ci to powiedzieć... To jest dość normalne, że po wojnie i podobnych hekatombach, w głowach ludzi odpala się program MASOWE I OSTRE RU CH... wiadomo co. Podobno na wsi też się dupcyli jak króliki z tego powodu. Wiem,