Wpis z mikrobloga

@wqeqwfsafasdfasd: nie rozumiem po co zaglądać innym ludziom do łóżka? co kogo to obchodzi kto się z kim spotyka, przecież ludzie mają różne gusta i upodobania. Niektórzy lubią młodszych facetów i młodsze laski, a niektórzy na odwrót heh
  • Odpowiedz
@Felixu:

Moja babcia pierwszą córkę rodziła mając 16 lat. I było to naturalne.

Teraz komuchy, feministki i korpożydki wmówiły kobietom, że dobry czas na pierwszą ciążę to takie 32-37 lat, a do 25 roku życia każda kobieta jest jeszcze dzieckiem...

Swoją drogą grooming to cope, bo z obserwacji wiedzę że Polki są naiwne bez względu na wiek czy "doświadczenie życiowe".
  • Odpowiedz
@wqeqwfsafasdfasd: mając wybór zrobić dziecko licealistce, a lasce w swoim wieku (26), ktora juz czesto wyglada jak baba po 30stce z sylwetki i twarzy, wybrałbym małolatę. Ja w tym roku robiłem prawo jazdy I jedna babka spytała się do której klasy liceum chodzę xD. To potwierdzenie, że młodo wyglądam 🙂
  • Odpowiedz

@wqeqwfsafasdfasd: A jak dziecko zachorowało, to się je wkładało do pieca na trzy zdrowaśki. XD
Panie, kiedyś to było....
  • Odpowiedz

@wqeqwfsafasdfasd: rozmawiałem z lekarkami - dla wielu tak, dla wielu nie. To tak, jakbyś powiedział, że każdy zdrowy chłop powinien przenieść swoją wagę, co jest zarówno prawdą, jak i g. prawdą.

Wtedy tak, było to dobrze, ale w dzisiejszych czasach to za wcześnie, bo się zmienia mental. Po zaliczeniu szkoły - ok. Studia to co innego, sam bym je
  • Odpowiedz