Wpis z mikrobloga

Jako zielony w temacie #perfumy prosiłbym o polecenie 5 męskich zapachowych "pewniaczków". Do tej pory kupowałem randomowo, więc przygodę zacząłbym raczej od niższej półki, aby wykształcić gust i z czasem przechodzić na coś droższego.

Jedyne preferencje to, aby zapach był trwały i na ogół podobał się płci przeciwnej.

Drugie pytanie: w jakim sklepie internetowym kupować małe próbki danych perfum, tak aby potestować sobie co wpadnie w gusta?

#perfumy #cokupic #pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Drugie pytanie: w jakim sklepie internetowym kupować małe próbki danych perfum

@roninq6: Najlepiej napisz tutaj czego szukasz, a ktoś Ci takie próbki przygotuje. Wyjdzie dużo taniej niż w sklepach
  • Odpowiedz
@Cliencik: do tego można polecić dwie jego wersje: Ice i Fire. Ogólnie te 3 hawasy czyli og, ice, fire zbierają komplementy. Kiedyś za zwykłego hawasa dostałem komplement od jakiegoś koksa co w łapie miał z pół metra ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@majkel34: @Cliencik: @wiktor98: przyszło Rasai Hawai, zapach rzeczywiście fajny, choć w mojej opinii dość słodki i ja bym spokojnie go zaliczył do zapachu unisex mimo "for him" na buteleczce, póki co na plus wydaje mi się, że na pewno będzie trwałość, czuć mocno

macie jeszcze jakieś "komplementogenne" pewniaczki do polecenia w podobnym budżecie? tym razem celowałbym w coś mniej unisexowego
  • Odpowiedz