Wpis z mikrobloga

@Schweinefleischsuppe znajoma poszła na 30 lat ale nie ma roboty bo babę nie przyjmują na umowę o pracę czy oni jakoś pracują na własnej działalności czy coś takiego. Ale se dorabia podcierajać d--y emerytom i pomoagajav dla niepelnosprawnych dla czerwonego Krzyża
Chyba z 30zl ma za godzinę tej opieki
  • Odpowiedz
@pies12347: widziałem ofertę w wojsku jako żołnierz - medyk (z wymogiem ukończenia studiów z ratownictwa medycznego), dlatego się zainteresowałem, bo celowałbym w mundurówkę. Tam też dodatkowe punkty za ratownika. Poza tym można być samym ratownikiem na pogotowiu, mimo że za małe pieniądze to wciąż lepsze niż kołchoz.
  • Odpowiedz
widziałem ofertę w wojsku jako żołnierz - medyk (z wymogiem ukończenia studiów z ratownictwa medycznego), dlatego się zainteresowałem, bo celowałbym w mundurówkę. Tam też dodatkowe punkty za ratownika. Poza tym można być samym ratownikiem na pogotowiu, mimo że za małe pieniądze to wciąż lepsze niż kołchoz.

@Zwierz33: Napisałem trochę wyżej. Szukam czegoś perspektywicznego. Na techniczne kierunki "pociąg odjechał", a taki ratownik jest nawet dość uniwersalny,a jak nie w zawodzie to
  • Odpowiedz
@Schweinefleischsuppe:

Napisałem trochę wyżej. Szukam czegoś perspektywicznego. Na techniczne kierunki "pociąg odjechał", a taki ratownik jest nawet dość uniwersalny,a jak nie w zawodzie to przyda się w życiu.

No przeczytałem chwilę po dodaniu posta. Wszystko pieknie ladnie tylk widzę ludzie się rzucają na to na full. Tak było z IT, potem barberami ale tam to większe pato jest. Nie raz pisałem, może czytałeś. Pomysl dobry tylko wiadomo ci co będa
  • Odpowiedz