Wpis z mikrobloga

@Hmrogrz: jak lubisz gierki typu PUGB to się odnajdziesz, gierka to PvPvE, zbierasz fanty przeszukując kontenery i skrzynki, walczysz z robotami i innymi graczami, irytujące jest to, że ginąc tracisz wszystko co zebrałeś, więc jeśli chcesz zrobić misję to zawsze musisz wygrać pojedynki z innymi graczami a na 99% na nich trafisz i będą cię chcieli zabić, ja zrobiłem zwrot bo dla mnie zbyt irytujące
  • Odpowiedz
  • 0
@DalaCiLama: ogolnie kupilem i póki co bawie sie świetnie. Zagrałem kilka gier i okazuje sie ze nie każdy na serwerze chce Cie zabić. Spotkałem nawet gościa który nie chciał mnie zabić, nie używał głosu, ale bezdzwięcznie zawiązaliśmy kominowe i za chwile pojawił się trzeci który już chciał nas zabic, ale troche go poturbowalismy i uciekl. Szkoda tylko ze mało ludzi używa głosu. Zagrałem dopiero 4 gry. Póki co moja taktyka
  • Odpowiedz
@Hmrogrz na solo większość graczy jest przyjazna i nie strzela jak odpowiemy, choć z czasem jak ludzie porobią misję to pewnie zaczną polować na innych graczy
  • Odpowiedz
  • 0
@ainam102: no ja się świetnie bawie solo i faktycznie większość graczy nie strzela, chociaż jak zginąłem 3 razy pod rząd i już absolutnie nic mi nie zostało to miałem wyzwanie pójść na wyprawę z byle czym i się odbić, ale jak się uda to jest to bardzo satysfakcjonujące.
  • Odpowiedz