Czym jeździcie? Szukam jakiegoś auta (nowego) chce unikać mechaników. Szczerze mówiąc to nie ma nic ciekawego w cenie której szukam (200k) musiałbym brać jakiś leasing, a nie chce wolę kupić za gotówkę. Ew ile dołożyć żeby kupić jakieś sensowne auto? A może kupić nowe auto ale typu jak najtańsze? I się psuć nie będzie parę lat. A kupić jakiegoś szrota do upalania
@model_trzy_zmianowy jak kupisz nowe to masz gwarancje wiec masz w dupie wszystko. Chcesz cos niezawodnego i nie przeszkadza Ci dziadkowoz to toyota. Ja wzialem baware, 5 lat wydluzylem gwarancje i w------e j---a
@model_trzy_zmianowy: powiedz to flotowcom pkp intercity, którzy sprzedawali niedawno skody z silnikami tsi i przebiegami 750-950 tysięcy kilometrów ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°) widziałem je na aukcjach, zużyty fotel kierowcy tylko i jedno miejsce na kanapie tylnej. wozili nimi maszynistów, auta gasili od zakupu
@model_trzy_zmianowy ty baitujesz tymi wiadomościami chyba XD auta które miałem w kolejności: - Audi a4 b5 1.8 - Toyota corolla 1.6 - seat arosa - BMW 1 1.6 f20 - Mercedes c klasa
A co do Tesli to jeśli nie jeździsz w długie trasy co tydzień, to polecam najmocniej. Do miasta idealne auto a i w trasy na wakacje da radę spokojnie
Nie wiem jak wygląda sprawa S w kwestii używek, na pewno X jest więcej i są przystępniejsze cenowo. Za 200k nie wiem czy kupisz coś sensownego, raczej trzeba sporo dołożyć
#programista15k #pytanie #motoryzacja #samochody
@model_trzy_zmianowy: przynajmniej nie płaczę na mirko jak baba.
źródło: 1000028733
Pobierz@model_trzy_zmianowy: jeszcze wrzuć zdjęcia ze "z samochodu nic nie zostaje po wypadku, cały pogięty"
@model_trzy_zmianowy: powiedz to flotowcom pkp intercity, którzy sprzedawali niedawno skody z silnikami tsi i przebiegami 750-950 tysięcy kilometrów ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) widziałem je na aukcjach, zużyty fotel kierowcy tylko i jedno miejsce na kanapie tylnej. wozili nimi maszynistów, auta gasili od zakupu
Polecam z całego serca
- Audi a4 b5 1.8
- Toyota corolla 1.6
- seat arosa
- BMW 1 1.6 f20
- Mercedes c klasa
@model_trzy_zmianowy: Wtedy jak używali niezgodnie z przeznaczeniem? Widziałem, i co z tym?
A co do Tesli to jeśli nie jeździsz w długie trasy co tydzień, to polecam najmocniej. Do miasta idealne auto a i w trasy na wakacje da radę spokojnie
Nie wiem jak wygląda sprawa S w kwestii używek, na pewno X jest więcej i są przystępniejsze cenowo. Za 200k nie wiem czy kupisz coś sensownego, raczej trzeba sporo dołożyć
Kup sobie rower tylko bez przerzutek (bo się psują)