Aktywne Wpisy

DrN_25 +151
Mireczki pijcie że mną kompot. W końcu podjąłem rękawice budowy domu własnymi siłami. Działka jest, ogrodzenie tymczasowe właśnie zrobione, wymieniłem grunt pod płytę fundamentowa. Może nawet stworze tag do relacji i pełnego sprawozdania z budowy 😅
#budowadomu #budujzwykopem #chwalesie #domparterowy
#budowadomu #budujzwykopem #chwalesie #domparterowy
źródło: 1000028035
Pobierz
rukh +10
źródło: temp_file6042004186199315948
Pobierz

Dla mnie to po prostu kolejny randomowy film o wampirach – przyzwoita gra aktorska, ładne zdjęcia i sceneria, z dodatkiem dobrej muzyki (chociaż w niektórych scenach, zwłaszcza w ostatniej, była ona zbyt głośna i nieco przesadzona). Dla mnie największym problemem było słabość fabuły. Całą akcję można podsumować w dwóch zdaniach: dwóch byłych gangsterów z pieniędzmi wraca do swojego rodzinnego miasta, kupuje stary młyn, aby przekształcić go w klub... a potem pojawiają się wampiry. Po obejrzeniu filmu pozostają dwie myśli: jest to film dobrze zrealizowany pod względem technicznym, ale z scenariuszem, który nie jest nawet klasy B – raczej klasy C. Dodatkowo uderza fakt że film naprawdę podkreśla ideę, że całe zło na świecie pochodzi od białych ludzi, co wydaje się być dość otwarcie wyrażane w filmie.
Za co to ma takie oceny?
#film #filmnawieczor #sinners #filmy
źródło: Sinnerposter-691x1024
Pobierz