Aktywne Wpisy

Tyrande +242
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +64
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

Boomersi tak mają - synek, jaki blakpyl? Wystarczy być ładniejszym od diabła, ładnie się ubrać, nażelować włosy i iść na dyskotekę. Ja tak Halyne wyrwoł hehe
Myślę że większy procent jest ludzi którzy od lat czy dekad marzyli o założeniu rodziny i zrobili wszystko co mogli, ale się nie udało.
Ja się do takich zaliczam i rodziny i tym bardziej dzieci mieć
źródło: 1000040314
Pobierz@Varesi: młodzi ludzie, który na to patrzą*
Najlepsze że chłop mówi o tym że założył rodzinę w wieku 27 lat... Tak, k'''a super, tylko że on urodził w się w 1969 roku. Jak miał 27 lat to był rok 1996! Kompletnie inne czasy, inne kobiety i inna mentalność w społeczeństwie. Brak tindera, instagrama, więcej kobiet chcących założyć rodzinę i szukających męża, a nie chada supermodela 180cm z wyrzeźbioną