Aktywne Wpisy

fsfdjf +6
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
Czy są jakieś fastfoody w Krakowie, które są czymś innym niż frytki, zapiekanka, kebab, pizza, kiełbaska z nyski i jest to coś z prostych składników bez masy chemikaliów - jak najmniej przetworzone. Coś co można zjeść na ulicy czyli też nie stołówka.
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie

Miałem kurs w Linii i jednak nowa generacja MT używana w WORDzie jest na tyle różna, że wolałbym się rozjeździć na takim samym modelu.
#prawojazdy #warszawa #motocykle
Plus jedne jechały chyba z 2km/h szybciej bez gazu a to moze byc roznica przy stresie na egzaminie aby nie wyjechac za linie.
Różnica w zawieszeniu też jest od 2025, to też inaczej się składa.
Ja tam nie wiem, ale ilość stresu podczas egzaminu jest wyj bana w kosmos z jakiegoś powodu i dobrze
@0rdynus: OSK Kratka? Nie widzę takiej szkoły. Mają nowy MT07?
Tak czy inaczej zdaję w Elblągu, ale ta wiedza może się przydać na wiosnę jak mi się nie powiedzie na Gladiusie lub SV :)
Swoją drogą ja w ogóle nie stresowałem się na pierwszej próbie, totalnie rozluźniony pomimo że inne miasto i motocykl (też Elbląg). Tak bardzo, że przez to oblałem na
Tylko w Gdańsku jest cb650f
W jakiej szkole robiłaś kurs?
Robiłem w motoliga w Gdańsku, polecam
Powiedzmy, że znowu mi się powinie noga i na wiosnę będę zdawał egzamin w Gdańsku.
Czy plac manewrowy mogę wynająć prywatnie, bez udziału OSK? I czy PORD udostępni mi swoją Hondę na czas moich ćwiczeń na placu?
Mi załatwiał OSK ale nie wiem czy można samemu