Wpis z mikrobloga

Dowiedz się czy twoje OSK podstawi motocykl do WORDu. Ja tak zrobiłem, ten sam motocykl na jazdach i na egzaminie więc odpadało trochę stresu związanego z innym motocyklem.
  • Odpowiedz
@gibbs: jest roznica w prowadzeniu, nie że lepsza czy gorsza, tylko inna delikatnie. Ja na kursie jezdzilem na tych 2022 i 2025 i sie zdziwilem ze pierwsza osemke na nowej nie dalem rady, po prostu mnie zaskoczylo.
Plus jedne jechały chyba z 2km/h szybciej bez gazu a to moze byc roznica przy stresie na egzaminie aby nie wyjechac za linie.
  • Odpowiedz
@makrel_gieldowy: mój instruktor doradził mi, aby wykupić plac w PORDzie (waszym WORDzie), kosztowało chyba 50zł czy coś za godzinę, a również dodaje dużo pewności siebie, bo znasz wszystkie miejsca zadań i nie jest to żadna nowość podczas egzaminu. Na placu instruktora możesz mieć obcykane ale w nowym miejscu mózg może wariować

Ja tam nie wiem, ale ilość stresu podczas egzaminu jest wyj bana w kosmos z jakiegoś powodu i dobrze
  • Odpowiedz
@wykidajka: że co? Jesteś z Gdańska, tak? W PORD mogę sobie wykupić plac za 50zl za godzinę? :O

Tak czy inaczej zdaję w Elblągu, ale ta wiedza może się przydać na wiosnę jak mi się nie powiedzie na Gladiusie lub SV :)

Swoją drogą ja w ogóle nie stresowałem się na pierwszej próbie, totalnie rozluźniony pomimo że inne miasto i motocykl (też Elbląg). Tak bardzo, że przez to oblałem na
  • Odpowiedz
@wykidajka: chyba się nie zrozumieliśmy:) jestem już po wszystkich jazdach i nawet po pierwszym podejściu do egzaminu praktycznego.

Powiedzmy, że znowu mi się powinie noga i na wiosnę będę zdawał egzamin w Gdańsku.

Czy plac manewrowy mogę wynająć prywatnie, bez udziału OSK? I czy PORD udostępni mi swoją Hondę na czas moich ćwiczeń na placu?
  • Odpowiedz