Wpis z mikrobloga

@4mmc-enjoyer uwierz mi że istnieją ludzie którzy poruszają się komunikacją miejską i tylko komunikacją publiczną bo nie mają samochodów. Bo na przykład mieszkają w takim miejscu które się nazywa miasto i mają wszystko czego potrzebują w zasięgu ręki więc nie potrzebują utrzymywać samochodu. I znam nawet takich co mają 30-40 lat i nie mają prawa jazdy
I wszyscy żyją
  • Odpowiedz
uwierz mi że istnieją ludzie którzy poruszają się komunikacją miejską i tylko komunikacją publiczną bo nie mają samochodów. Bo na przykład mieszkają w takim miejscu które się nazywa miasto i mają wszystko czego potrzebują w zasięgu ręki więc nie potrzebują utrzymywać samochodu. I znam nawet takich co mają 30-40 lat i nie mają prawa jazdy

I wszyscy żyją

@alkoJezus: A czy nieposiadanie auta automatycznie musi wykluczać posiadanie podstawowej wiedzy otaczającym
  • Odpowiedz
Ja rozumiem, że można nie wiedzieć czym jest rozrząd no ok, no ale do cholery jak można odpaść przy takim pytaniu z podanymi możliwościami odpowiedzixD
  • Odpowiedz
w tym to dziwne, że NORMALNY 30 latek ma prawo jazdy i nawet nie próbuj mi wmówić, że komuś wystarcza komunikacja miejska

@4mmc-enjoyer: to jakaś polska choroba psychiczna mówiąca o tym, że każdy NORMLANY człowiek ma prawko. Tak jakby Christopher Walken, Ricky Gervais czy Ed Sheeran, który jest nawet kolekcjonerem aut, byli nienormalni czy gorsi od jakiegoś wykopka co musi dojeżdżać do powiatowego passatem xD
  • Odpowiedz
elektronicznym sterowaniem zaworami, Koenigsegg

@tumiwisizm: czytałem o tym, ale dalej jest to specyficzny układ rozrządu.

@Tokko zwrot "w automacie" jest tak rozpowszechniony że trudno mi uwierzyć że 30+ latek może nie wiedzieć co to oznacza. Bez względu czy ma prawko
  • Odpowiedz