Aktywne Wpisy

tesknilam_ +12
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

Cyclonus +22
Gdyby nie ten ancymonek, to Muminy dalej prowadziłyby dobrze prosperujący biznes w Się RIP (taka dziura).
Ten śmieszek zamówił u nich gar zupy, na którą ostatecznie nie przyszedł, czym doprowadził do bankructwa ich restauracji.
#raportzpanstwasrodka
Ten śmieszek zamówił u nich gar zupy, na którą ostatecznie nie przyszedł, czym doprowadził do bankructwa ich restauracji.
#raportzpanstwasrodka
źródło: temp_file3670594342813862446
Pobierz

37 lat zaraz. Przeglądam sobie oferty pracy, które mogłyby być alternatywą dla zdychającego IT, do 10 lat i programiści będą zasilać noclegownie.
Spawacz: gorsze niż fajki
Stolarz: trzeba dźwigać
Hydraulik: trzeba więcej dźwigać i w większości biorą hybrydy do pomp ciepła i klimatyzacji, monterzy klimy w moim wieżowcu dźwigali dobre 500kg osprzętu i narzędzi do windy, po czym montowali ją na balkonie jak monterzy w Bangladeszu, brakowało im tylko klapków, ale też stali na barierce, a drugi trzymał go za pasek od spodni.
Elektryk: łatwo o śmierć
Górnik: niestety ojciec poszedł na emeryturę 20 lat temu i nie ma już znajomych w HRach
#praca #programista15k #przebranzowienie #pracbaza #bekaztransa
Beka?
po co mi praca za minimalną krajową :)
@RandomowyTyp: ja na tirach w UK pracuję 6-9 godzin dziennie w dystrybucji supermarketu,
Zarobki £4000-5500 miesięcznie.
Do tego 3-4 miesiące wolnego co roku bo chcę w zimę głównie.
@luke-mat
@RandomowyTyp: Ja jezdze na lokalne sklepy max 100-300km dziennie ale srednio 150-230km autostradami glownie.
zaladunek wyladunek 40-50minut, wiec 2 sklepy w 6 godzin zrobisz, a czesto siedze i czekam na towar np 1-2 godziny wiec wtedy wychodzi 8-9godzin, Jak jest towar gotowy to bam bam bam