Wpis z mikrobloga

@xede: ale to mnie pytasz, czy wiesz? XD bo ja jestem ciekawa, co ona przez to rozumie i w jakim kontekście ma być to obraźliwe.
  • Odpowiedz
Gdyby to nie robiło im zasięgów to by tego nie robiły xd

@Fytyny93: Cope jak c--j

Gdyby o tym nie myślały i tak nie uważały to by nawet na to nie wpadły. Przeceniasz ich zdolności
  • Odpowiedz
@Jakly Tyle że na wykopie tego typu odklejenia nie zbierają po 10k+ like ( ͡º ͜ʖ͡º)

@EndymionPP: Z których 90% to boty? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z resztą nie porównujmy takiej g*wnostronki jak wykop do tiktoka. Szczególnie kiedy chociażby na takim 9gagu posty szkalujące kobiety spokojnie wyciągają grube tysiące upvotów.
  • Odpowiedz
@EndymionPP: Oho, nie ma się argumentów, to sięga się po fajne słówka ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
To może znajdź jeszcze jakieś fajne słówko (o ile takie jest) na krytykowanie tylko jednej grupy ludzi za coś, co robi też inna grupa.
  • Odpowiedz
Szczególnie kiedy chociażby na takim 9gagu posty szkalujące kobiety spokojnie wyciągają grube tysiące upvotów.

@Jakly: Pokaż ze 3 przykłady, bo przez tyle lat nie widzialem ani jednego. Natomiast masa tam spuszczania sie nad cyckami itp
  • Odpowiedz
  • 0
@Jakly po co mi argumenty jak nie odnosisz się do treści mojego postu tylko płaczesz, że faceci też tak robią. Na wykopie, ale jednak nie na wykopie bo na 9gagu ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz