Aktywne Wpisy

MonazoPL +100
Witam, czy gotowa dieta KETO od Vikinga pomorze w zrzuceniu wagi i oponki z brzucha? Czy jakaś inna od nich? A może coś od Brokuła?
Chcę mieć wstęp do zdrowego odżywiania, a z czasem samemu gotować obiady dietetyczne. Waga 110kg przy wzroście 179cm
#dietapudelkowa #dieta #kuchniavikinga
Chcę mieć wstęp do zdrowego odżywiania, a z czasem samemu gotować obiady dietetyczne. Waga 110kg przy wzroście 179cm
#dietapudelkowa #dieta #kuchniavikinga
![Sound Blaster 64 Gold, czyli lepsze wrogiem dobrego [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/62c33b83a0adc040a056c8fc0ff4298ac0afb0ac46af4c52fe7c9d8e6e722ca2,q80.jpg)

Krok 1: uwierz że jesteś pracowitym geniuszem, podczas gdy po prostu znalazłeś się w branży z gigantycznym popytem na pracowników i niską podażą
Krok 2: nie wystarcza ci że dużo zarabiasz, widzisz że twoi koledzy są "gorsi" a zarabiają podobnie, kierownictwo po prostu MUSI zobaczyć statystyki które udowodnią Twój punkt widzenia
Krok 3: wymyśl i stwórz narzędzia które pozwolą to wszystko mierzyć i monitorować, licząc na nagrodę
Krok 4: w międzyczasie następuje załamanie popytu oraz duża nadpodaż pracowników, firmy wykorzystują twoje narzędzia żeby wyłowić z rynku największych desperatów i wywierać presję na spadek płac oraz pogorszenie warunków pracy, za to dokładając bardzo dużo wygań i obowiązków żeby jeden Kamilek zastąpił 5 zwolnionych zakresem swoich kompetencji
#programista15k #programowanie #pasjonat15k
@cat_tea: Ja to byłem nawet świadkiem j-----a juniorów, że pracują za wolno choć osoba zgłaszająca zarabiała ~4x więcej od tych juniorów i miała jakieś 5x więcej lat doświadczenia zawodowego.
@elsajko: Tak jak nie lubię programistów(sysadmin here) tak w życiu nie spotkałem żadnego który by się chwalił ile zarabiał.
Wykopu nie liczę, bo każdy wie, ze tylko wariaci tu siedzą ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dlatego sam się któegoś razu chwaliłem xd
Ja np wszystkiego się nauczyłem dzięki darmowym materiałom, ruchowi open source itd i nie zamierzam jak np lekarze walić kłód pod nogi komuś kto też się chce nauczyć.
I się tak nie srajcie. Zamiast tego zobaczcie kto przychodzi na rekrutację, ludzi na poziomie nie