Aktywne Wpisy

straszny_cham +11
#linux #bekazlinuksiarzy
Widzę że po dwudziestu latach dalej ten guwnosystem nie działa dobrze bez grzebania w terminalu?
Widzę że po dwudziestu latach dalej ten guwnosystem nie działa dobrze bez grzebania w terminalu?

ossprime +216
źródło: G7GJ85-WcAgADjr
Pobierz

@x3rxlr: myślę, że coś w stylu "to było rok temu, a teraz jest teraz. Płacisz albo nie bo mam 5 ukraińców na twoje miejsce"
Nic dziwnego. W RCN masz kwotę po akcie przeniesienia, a transakcja mogła być i przed BK2 (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@x3rxlr: póki co to idziesz tam i się pytasz czy można negocjować, jedyne co obrażasz to swoją godność. Już Ci napisałem co wg mnie należałoby zrobić...
Ciśnij deweloperucha ile wlezie, bo to w końcu Twoja kasa! Biznes to biznes! ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jeśli masz możliwość i jest taka szansa to spróbuj znaleźć jakiegoś innego pracownika z biura sprzedaży albo samego kierownika/managera i poinformuj go o tym że pracownik nie chce ci sprzedać mieszkania.
Często jest tak że oni mają premie od
@Krzysztof53647 Każde 100zł na metrze, to 5k mniej kredytu. Negocjowałem już z jedną babką, opuściła 6%, tyle, że poczekałem i teraz tą ofertę którą dostałem wystawili też na stronie. Dodatkowo babka z miesiąc temu dzwoniła, że mają już kupca na moje