Wpis z mikrobloga

#gielda nadszedł ten dzień przyznaje się, że się skompromitowałem. SP500 otwiera się na nowych szczytach nawet z luką.

Nie znaczy to, że zamierzam wsiadać, a jedynie przestaje tu spamować wysrywami które nie działają.

Życzę wszystkim udanej hossy. A ja obserwuje sobie swoje obligacje ktora minimalnie na razie korekcą.
tom-ek12333 - #gielda nadszedł ten dzień przyznaje się, że się skompromitowałem. SP50...

źródło: Screenshot_20251027_072756

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tom-ek12333: szacunek za to że uczciwie potrafisz napisać nie tylko o obawach, ale również ze spokojem przyjmować krytykę gdy nie spelniają się Twoje analizy.

Fajnie widzieć kogoś kto jest pewny swoich decyzji.
  • Odpowiedz
  • 5
@daretti877: nikomu nie wierzę. Jeżeli ma świetne predykcje to czemu naganianie na płatny newsletter?
Ile to mniej nerwów by było beż tego.

Cymcyk, Zeberg, ten dziadzio co oskarża Zeberga, że mu ukradł price targety. Oni wszyscy dają coraz wyższe prognozy.
I będą dawać bo to się opłaca. Jak przyjdzie bessa to i tak klientela
  • Odpowiedz
@tom-ek12333: tzn wiele osób po tobie jedzie, ale tu nie można zaprzeczyć że dzieje się coś nie oralnego od dawna, gdzieś od 2020 czy nawet 2008 nie gramy już wedle "normalnych" reguł bo wedle nich recesja byłaby już dawno. Także nie zrażaj się, dalej publikuj to co myślisz, tylko nie pisz katastroficznie tylko oznajmująco, "hmm wykresy pokazują to i to, spróbujmy założyć to i to, no i w dany dzień
  • Odpowiedz
@tom-ek12333: Tomek, tak serio to wierzę, że będzie krach w najbliższym czasie, ale jeszcze nie teraz. Na razie nie ma przesłanek do krachu poza tym, że AI ma wysokie wyceny, które i tak ma od dawna. Musi być jakiś impuls do tego bardzo mocny i nie będą to wpisy Trumpa.
  • Odpowiedz