Aktywne Wpisy

Jestem w związku z #rozowypasek od roku i kilka rzeczy nie daje mi spokoju żeby myśleć o tej relacji poważnie. Dziewczyna jest inteligenta, nie leci na kasę, potrafi wyjść z inicjatywą i zaplacic za coś a nie tylko ja, ale ma fatalny kontakt z ojcem praktycznie nigdy go nie miała i tutaj wychodzi na to, że to wpływa na jej pewność siebie i duże przywiązanie pisze do mnie co chwilę,

MLeko29 +556
Dzień dobry i dobranoc
źródło: 1000064542
Pobierz

Jak zagadac do dziewczyny pracujacej w restauracji (mala knajpa z japonskim jedzeniem). Czesto tam cos zamawiam z odbiorem wlasnym, czasami jak nie ma klientow to czekajac cos pogadamy ale obok jakby na kuchni jest kolezanka i nie chce prosic o numer przy niej. Czy jak wysle sms zaraz po wyjsciu z lokalu na ich telefon z ktorego zbieraja zamowienia (ona ma go przy sobie) to bedzie dziwnie? xD Chlop 36 lat nigdy baby nie mial i nie prosil o numer zadnej wiec prosze o wyrozumialosc. Od paru tygodni zre tylko to japonskie zeby miec pretekst do poproszenia o numer ale albo peniam albo sa klienci inni. #randkujzwykopem #podrywajzwykopem #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Dalej juz pojdzie z gorki
Jak pomoglem daj plusiwo
Może tak normalnie "masz plany na weekend? Może skoczymy gdzieś na kawe/pizze/obiad bo pewnie sushi masz już dość?"
Jak odmówi to "no trudno, ale oferta ciągle aktualna".
Jak się zgodzi: "super, dasz mi swój numer, bo na firmowy głupio mi pisać?"
@mirko_anonim: Przebierasz się w kupiony strój kuriera + maseczka covidowa, dostarczasz jej paczkę z umieszczonym w środku długim, czarnym i wijącym się żelkiem wężem oraz oczywiście karteczką z numerem ( ͡° ᴥ ͡°)