Aktywne Wpisy

Graner +9

Larsberg +1
Czy są tutaj ludzie którzy przeszli pierwszego Stalkera czyli Cień Czarnobyla na poziomie Master?
Pamiętam jak grałem w to lata temu po raz pierwszy to nawet na nawicjuszu były duże problemy z ukończeniem kampanii ale wtedy byłem zwykłym kotem który nawet nie wiedział do czego służy śrubka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz bogatszy o doświadczenia w fps'ach i ze sprzętem pozwalającym odpalić ten tytuł w 180Hz z minimalnym
Pamiętam jak grałem w to lata temu po raz pierwszy to nawet na nawicjuszu były duże problemy z ukończeniem kampanii ale wtedy byłem zwykłym kotem który nawet nie wiedział do czego służy śrubka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz bogatszy o doświadczenia w fps'ach i ze sprzętem pozwalającym odpalić ten tytuł w 180Hz z minimalnym
źródło: temp_file2445200029531261653
Pobierz

Witajcie, od 3 tygodni nie mogę chodzić z powodu bólu lewego biodra ( teraz to już boli i kolano i stopa). Apogeum było w zeszły tydzień, gdzie do toalety to musiałem chodzić na czworaka. Teraz poruszam się za pomocą kol ortopedycznych, nie mogę stać, ubrać butów, majtek itp Wizytę u ortopedy mam na 15.12, bo na rentgenie kolan i biodra nic nie widać(kręgosłup do poprawy).
Na rentgen terminy tez na przyszły rok.
Na SOR bez sensu iść bo jednak nie ma zagrożenia życia, ale czekać też nie mogę.
Nie mam już żadnych oszczędności a zbliża się termin opłat, dlatego o prywatnym ortopedzie i rentgenie nawet nie myślę. Dodatkowo nie mogę podjąć żadnej pracy chyba że zdalna ale to co znajduje to raczej scam. Zasiłek dla bezrobotnych mi nie przysługuje, są jakieś zapomogi z #mops czy innych instytucji co wspierają w takich podbramkowych sytuacjach?
Czas gra na moją niekorzyść, ale pod auto nie chce komuś wpadać i robić mu problemów
#pracazdalna #szpital #kiciochpyta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: czemu, skoro nie pracujesz?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta