Wpis z mikrobloga

Wyjaśni mi ktoś o co chodzi z Kasią? Przecież widać że Roland jej nie odpowiada bo jest upośledzony, a jednak ma jakieś chore ciśnienie by to ją wybrał
#rolnikszukazony
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 7
@lewoprawo niby tak ale Roland to nawet nie jest człowiek o którego warto by się starać bo pod każdym względem słaba partia. Ani rozgarnięty, ani bogaty. Starzy umrą to gość sam tej gospodarki nie ogarnie bo widać po tym jak to wygląda że pojęcie o roli ma zerowe.
  • Odpowiedz
@Kinda: Jest w takim wieku, że zbliża się do ściany, jeśli chodzi znalezienie normalnego faceta i rodzenie dzieci. Stąd może panika i naciski na szybką decyzję.
  • Odpowiedz
@Kinda odpowiedz 1: spieszy się jej. Wiek i te sprawy. Ale to wymagałoby większej logiki, a mam wrażenie ze ona zamiast sprytu i logiki jest po prostu cwaniarą.

Odpowiedź 2: Anna Karenina mentality. I chce i nie chce. Sama ma problem z decyzją bo jednak przystojny facet ale jej nie odpowiada że jest pipką.Tylko że z jej charakterem to tylko pipka by wytrzymała. Ma swoje lata, brzydka nie jest ale jak
  • Odpowiedz
@Kinda ale co ty gadasz dziewczyny zgłaszają się na podstawie wizytówki. Roland obiektywnie rzecz biorac jest przystojny i wysoki to że jest 10 latkiem uwięzionym w ciele 38 latka można dostrzec dopiero będąc z nim chwilę dłużej więc twoja analiza o to czy się warto o niego starać lekko chybiona. A okularnica? Żadna tajemnica 34 lata, w miarę ładna ale sama - na bank wariatka ale świadoma że robi się późno
  • Odpowiedz
@Kinda: Właśnie nie wiem o co im obojgu chodzi. Ona ma aurę wrednej koleżanki, co nogi w pracy podkłada i ciągle coś knuje, a ten Roland to ciężki do życia typ, może jakaś cierpliwa przedszkolanka podejmie się opieki nad tym zagubionych chłopcem.
  • Odpowiedz