Wpis z mikrobloga

Jak spędzacie czas, gdy macie ochotę gdzieś wyjść ale nie ma za bardzo gdzie i z kim? Ja czasami wychodzę do kawiarni poczytać książkę ale może ktoś mnie zainspiruje, bo nie lubię wychodzić na sam spacer bez celu

#pytanie #rozowepaski #niebieskiepaski #nuda
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BastetII: plenerowe koncerty w mieście, albo filmy które są czasem puszczane też w plenerze. Bardziej latem niż zimą. Można wejść i wyjść bez zobowiązań. Czasem nawet kogoś poznać.
  • Odpowiedz
@BastetII: ja po prostu spacer do pobliskiego lasu lub parku (w parku mam sarenki, kozy, owce itd., więc mogę sobie je pokarmić). Z książką też fajnie po prostu w parku na kocyku lub ławce. Przejażdżka na rowerze też u mnie wchodzi w grę (ale rzadziej, bo z aktywności fizycznej wolę trening w domu z hantlami). Tak to do restauracji czy kawiarni to raczej wolę z kimś (najczęściej z niebieskim). Są
  • Odpowiedz
@BastetII: spacer (lubię ptaki w pobliskim lesie i wiewiórki w parku, więc zwyczajnie pooglądać towarzystwo), rower, strzelnica. Raczej lubię aktywności, w których towarzystwo jest mile widziane, ale da się je wykonywać w pojedynkę, więc nic nie stoi na przeszkodzie.
  • Odpowiedz