Wpis z mikrobloga

45letni typ z roboty p-------l ze dostawe robil i byla niunia 25letnia i bajera z nią leciała i sie grzała na niego xdddddd co te dziady w glowie maja to ja nwm
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

na pewno chca typa 165cm z co drugim zębem

@RobertPupica: Bys sie zdziwil,
za nastolatka pracowalem w takiej fabryce sera w uk,
Byl tam taki polak dziad kolo 60tki wygladal jak ten z skazani na shawshank co mial kruka w wiezieniu, ten dziadek tez byl recydywista.
No i czesto widzialem jak dziad lapal mlode w miare polczyska za doope jak przechodzily przez taka lade do zmiany ubran ze strefy czystej
  • Odpowiedz
@RobertPupica: @asdfghjkl moja zona raz przyszla i gadala ze dziadek starszy pan byl mily dla naszego dziecka jak byla w sklepie. Podem byl mily jescze raz okazalo sie ze ten dziadek starszy pan to ochroniaz. Ogolnie dziwne ale starsi ludzie sa randomowo mili dla dzieci i babcie zaczepiajace nas w parku zdarzaja sie co 2 wysjcie. Za trzecim razem poprawiajac sobie wora zapytal sie jej czy chce kawusie. 30
  • Odpowiedz
jest, dorośniesz to zobaczysz.

@EvilRogue: nie ma czegoś takiego. To pejoratywne określenie na mężczyzn, którzy po kilkunastu/kilkudziesięciu latach z--------u w końcu mogą sobie kupić coś dla siebie. Albo dorobieni wrócić na rynek matrymonialny
  • Odpowiedz
@RobertPupica pracowalem z alimenciarzem, erotomanem kolo 40. ... całymi dniami potrafil piertolic o dupach. W pewien poniedziałek opowiadał każdemu, że był na dyskotece i w kiblu był hiszpan. Załoga sie go zaczęła dopytywać co to za hiszpan, czy ma daleko do plaży, czy ten hiszpan umie grac na harmonii... typ złapał doła, szefo o--------ł i nas i jego... Ja juz tam nie robie on tak.
  • Odpowiedz