Aktywne Wpisy

dreamcore +39
boże mam tak serdzecznie dość internetu, tak bardzo tęsknie za latami 2009-2013, internet był takim fajnym miejscem wtedy a teraz na każdym kroku jakiś AI slop, przygłup co pozjadał wszystkie rozumy, redpillarze vs feministki, boty, scamy, onlyfansy, KAŻDE social media mają wbudowane dokładnie te same funkcje co reszta, szortsy, reelsy, tiktoki, ten sam filmik widzisz dziesięć razy w pięciu różnych miejscach bo jest jakiś trend albo drama, nawet zdjęcia cycków to j----a
źródło: fe015d5487c82c68aa4d8c007e39af0e
Pobierz
Krzysiekj220 +4
Pracuje na wulkanizacji. AMA

Serio, jaki oni mają problem? XD Bazowe PS5 kosztuje mniej niż 3 tysiące złotych. Jestem bardzo ciekawy, czy komputer z 2020 złożony w takim budżecie na nowych częściach odpali w 60 fps na dobrej grafice Silent Hill F albo Ghost of Yotei (gdy już wyjdzie na PC) co bez problemu robi właśnie takie PS5. O GTA 6 nawet w tych 30 fps nie wspominam, bo wiadomo że taki komputerek by się co najwyżej w tej grze zesrał. Jest też zarzut, że konsole są dla casuali. No cóż, ja casualem na pewno nie jestem, bo w gry gram cały czas, interesuje się nimi, czytam o nich, analizuję je. Po prostu cenię sobie komfort i wygodę, która polega na tym, że kładę się na łóżku przed wielkim TV i nie muszę siedzieć przy biurku, czego nienawidzę.
Tamae wspomina też, że konsola miała sens, gdy były gry ekskluzywne, a teraz już nie ma, bo te same gry ukazują się na PC. Co z tego, że niektórzy traktują konsolę jako domyślny sprzęt i ogrywają tam absolutnie wszystko XD
Aaa i jeszcze jedna rzecz, którą absolutnie uwielbiam. Wąsacz kpi z osób na konsolach, bo podobno "muszą płacić za Internet". No cóż, ja z pewnością nie płacę i łącze się ze swoją siecią za darmo. Co do PS PLUSA to nie każdy tego abonentu potrzebuje i mnóstwo osób tak jak ja po prostu go nie opłaca, ale lepiej pierdo*ić głupoty XD
Ale czego oczekiwać po ludologach? Że zrozumieją przeciętnego użytkownika, który woli kupić sobie jeden sprzęt, który starczy mu na 5 lat i odpali każdą grę bez babrania się w ustawieniach? Że nie mają ochoty martwić się o takie gówna jak sterowniki czy inne pierdy? Zdecydowanie za dużo od nich wymagam.
#kiszak
źródło: temp_file3555590857943706689
PobierzNie k---a, wcale nie ma wojenki miedzy konsolowcami ktora najlepsza, a z #pcmasterrace to sobie sami z siebie pctowcy szyda xD
Ogolnie po tym wstepie przestalem czytac bo to pytanie retoryczne dyskredutuje jakakolwiek dyskusje pod tym postem xD
I... Absolutnie nie mam problemu z tym kto na czym gra.
Ból d--y mają tylko te osoby, które nie mają opcji wyboru.
Pomimo małej ilości czasu to wystarcza, żeby ograć wszystko co się obecnie pojawia.
Tak jak od nowa uczę się grać w FPSy na padzie (tak, wiem - masochizm), a RTSy na zawsze
Dobry pecet: 12 000 + ekrany + peryferia. Pobór prądu 850-1000W pod obciążeniem.
Konsola: 2500 + telewizor + padziki. Pobór prądu: 200W pod obciązeniem
Na piecu gry ciągnę z torrenta albo kupuję na dużych przecenach przez Steama. Takich naprawdę dużych, rzędu 11 zł za Titanfalla 2. Na konsoli gry niestety są drogie i nawet
I zawsze raczej myślałem w ten sposób, żeby kiedyś mieć wszystko, bo na każdej platformie były unikaty, w które chciałem pograc. Zero bólu d--y kto na
@johnshepard2000: Tak, widziałem wielokrotnie w internecie. Natomiast nie rozumiem tej wojny i mówienia innym na czym mają grać, graj sobie na czym chcesz. O tym końcu konsol słyszę właściwie od kiedy pamiętam i zawsze jest co najwyżej to samo. Umiera jedna konsola przychodzi druga nowsza mocniejsza.
Ile oni mają lat żeby podniecać się kto ma czym gra
@tubkas12: ja to teraz zobaczylem jak kupilem nowy tv oled 65 cali. wczesniej