Aktywne Wpisy
Tox1c 0
To ja z nietypowym pytaniem, poszukuję jakiegoś taniego, memicznego "perfumu", ma to być część urodzinowego prezentu dla kolegi który jest jakimś koneserem. Chyba nie korzysta z wykopu ale wiem że jest na jakiś grupach w stylu tagu #perfumy
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"
Mateo353 +19
Macie oficjalny statement Wonzia. Nie strimuje, bo obrażacie mnie i moje gry, w które lubię grać. Wonziu maluje obraz jakby ludzie przychodzili i jechali go od k---w, a najwyżej co to było pytanie, czy będzie coś dzisiaj innego oprócz kart albo Star Citizena albo oznajmienie, że Star Citizen to wychodzą. Wonziu uznał to za mega toksyczną atmosfere i jak typowy płatek śniegu to jest to dla niego za dużo. #wonziu
źródło: image
Pobierz

Serio, jaki oni mają problem? XD Bazowe PS5 kosztuje mniej niż 3 tysiące złotych. Jestem bardzo ciekawy, czy komputer z 2020 złożony w takim budżecie na nowych częściach odpali w 60 fps na dobrej grafice Silent Hill F albo Ghost of Yotei (gdy już wyjdzie na PC) co bez problemu robi właśnie takie PS5. O GTA 6 nawet w tych 30 fps nie wspominam, bo wiadomo że taki komputerek by się co najwyżej w tej grze zesrał. Jest też zarzut, że konsole są dla casuali. No cóż, ja casualem na pewno nie jestem, bo w gry gram cały czas, interesuje się nimi, czytam o nich, analizuję je. Po prostu cenię sobie komfort i wygodę, która polega na tym, że kładę się na łóżku przed wielkim TV i nie muszę siedzieć przy biurku, czego nienawidzę.
Tamae wspomina też, że konsola miała sens, gdy były gry ekskluzywne, a teraz już nie ma, bo te same gry ukazują się na PC. Co z tego, że niektórzy traktują konsolę jako domyślny sprzęt i ogrywają tam absolutnie wszystko XD
Aaa i jeszcze jedna rzecz, którą absolutnie uwielbiam. Wąsacz kpi z osób na konsolach, bo podobno "muszą płacić za Internet". No cóż, ja z pewnością nie płacę i łącze się ze swoją siecią za darmo. Co do PS PLUSA to nie każdy tego abonentu potrzebuje i mnóstwo osób tak jak ja po prostu go nie opłaca, ale lepiej pierdo*ić głupoty XD
Ale czego oczekiwać po ludologach? Że zrozumieją przeciętnego użytkownika, który woli kupić sobie jeden sprzęt, który starczy mu na 5 lat i odpali każdą grę bez babrania się w ustawieniach? Że nie mają ochoty martwić się o takie gówna jak sterowniki czy inne pierdy? Zdecydowanie za dużo od nich wymagam.
#kiszak
źródło: temp_file3555590857943706689
Pobierz@johnshepard2000: mordeczko ono kosztuje często mniej niż 2 tysiące złotych.
@johnshepard2000: Ale jak trzeba płacić abo w wowie od początku istnienia tej gry to jest git w c--j ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oni siedzą w pecetowo-polskiej bańce.
@johnshepard2000: a bo to raz. I nawet siebie nawzajem
Te wszystkie zalety konsol co wymieniles to PC tez teraz ma, albo te zalety mialy miejsce 20 lat temu, ale juz nie chce mi sie klocic 20 raz (w sensie niech kazdy gra w sobie co chce)
@johnshepard2000: tak, codziennie na twitterze xD
@johnshepard2000: w sumie to tak
źródło: hq720
Pobierz@ActiveekHere: ale trzeba przyznać, że to już dużo rzadsze zjawisko jak kiedyś. pewnie dlatego że teraz konsole są tańsze od pecetów i duża ilość graczy ma peceta i jakiegoś switcha/ps5 a kiedyś ludzie grali tylko na jednym sprzęcie.
Mi rodzice nigdy nie kupili konsoli za dzieciaka, wiec no musialem dla zasady sobie mowic ze granie na kompie lepsze, niezaleznie czy to prawda czy nie. Hejtowanie konsol przeszlo mi jak mialem z 20 lat i mialem ciekawsze zajecia do roboty
Pierwsza konsole (PS5) dostalem na 30 urodziny jako prezent i tak sobie gram i musze przyznac,
@johnshepard2000: Akurat się zgadzam, zanikanie exów to duży błąd w przypadku konsol. Gdyby PS5 miało silną bibliotekę exów to bym w życiu tej konsoli nie sprzedał, ale wszystkie ważniejsze tytuły
Tak, gdy Sony postanowil wydac exy z PS na PC.
Zresztą odchodząc od wątku PC to wojny konsol właśnie na tym polegaja, Soniarze wyzywaja xboxa i odwrotnie. Nie dotyczy strike to PC, ale pokazuje ze mentalnosc jest wszedzie ta sama.
@johnshepard2000: przeciętny użytkownik to gra na switchu albo telefonie. taki jest według statystyk profil przeciętnego "gracza". ludzie którzy grają na
@johnshepard2000: Zazwyczaj to chłopy co się nasłuchały że są PCMR a grają na RTX3050 i zamiast cieszyć się graniem to c--j wie po co musza sobie podbić ego
@johnshepard2000: Tak, dość często. Konsolowcy są bardziej toksyczni, wystarczy przypomnieć sobie czasy, kiedy Sony zaczęło wydawać swoje gry na PC. Było ostre darcie japy i leciały najgorsze wyzwiska od soniarzy.
U wiekszosci znajomych z biedniejszych domow byl wlasnie przymus plejaka, bo nie bylo dobrego kompa.