Aktywne Wpisy

Może i zdjęcie ujowe, ale facet ma ostatnio ciężkie dni - najpierw ból zęba a teraz ból pleców - więc mimo, że jeszcze poprzedni post przysięgałam sobie, że już więcej gołąbków robić nie będę to właśnie spędziłam ponad dwie godziny w kuchni, żeby polepszyć mu troszkę humor.
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
źródło: temp_file6492368896172123589
Pobierz
źródło: Obraz 17.04.2022, godz. 12.30
Pobierz

Generalnie inwestowanie w akcje u mnie się sprawdza, #btc hodler od 2017 z ogromnym profitem, złoto fizyczne też ale #cfd to wywózka praktycznie za każdym razem. Tylko tym razem to popłynąłem za bardzo żeby sprawdzić strategie (XD)
Chyba trzeba to uznać na równi z bukmacherką.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzA tak serio to były momenty gdzie mogłem mocno zredukować sobie stratę ale wtedy jest myślenie TUDEMUN i później kwik
Co do cfd na akcjach to też jak u buka
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzTak naprawdę nawet ludzie którym coś tam wejdzie to jest to na zasadzie- zaryzykuję ten kierunek, ustawię sl i najwyżej trochę stracę a może wygram więcej a później wstawianie ss z wygranej.
Scalping małą kwotą = niezadowalający zysk i trzymanie aż do straty
Scalping większą kwotą = zabuja kursem i oj jak boli, oj jak boli albo SL się aktywuje ale zamknięcie z ręki tylko po to żeby później powiedzieć „a jakbym przetrzymał stratę to bym był xx% na plusie”
Teraz było postanowienie swing tradingu to akurat trafiła się największa korekta od 2013 roku i dlatego
@Rootveil: wątpię, by równie ochoczo chwalili się stratami
Ty nie wiesz co sie działo jak bylem prawie 40na minus. Depresja mało powiedziane. Kilka pensji poszło sie...
Gdyby tak ludzie zobaczyli że za zyskiem 65k kryje się najpierw stratą 40k, załamanie nerwowe albo pogodzenie się z utratą mnóstwa kasy. Wtedy można lepiej zrozumieć czy to jest warte tego, bez żadnej gwarancji na odrobienie ewentualnych strat
Czemu trzymałem? Tez sie zastanawiam. Ale juz dobę wcześniej miałem problem zeby ogarnąć to głową co sie dzieje. Zalew myśli.