Wpis z mikrobloga

Wiecie co mnie najbardziej bawi w fanach Kiszaka? Bawi mnie to, że wystarczy sobie delikatnie zażartować z ich guru, wspomnieć coś o pobiciu bezdomnego lub zwyczajnie powiedzieć że go nie oglądasz lub się z nim nie zgadzasz i nagle wyskakują jego klakiery z tekstami typu "A W CZYM KISZAK NIE MA RACJI, MASZ BÓL D--Y BO CI GIERKE OBRAZIŁ, POWIEDZ MI W CZYM NIE MA RACJI, NO POWIEDZ W CZYM ON NIE MA RACJI, JESZCZE NIKT NIGDY GO NIE WYJAŚNIŁ, ON MA ZAWSZE RACJE ROZUMIESZ, CHODŹ NA DISCRODA TO CI WSZYSTKO WYJAŚNIE!!!"
Takim ludziom umyka bowiem fakt (albo sami go celowo unikają) że tutaj nie chodzi o to w czym Kiszak ma rację a w czym nie. Chodzi tutaj o jego patologiczne zachowania które nie zmieniły się ani trochę od 2019 roku i incydentu z menelem. Chodzi o to, że ten człowiek jest moralnym zerem. To człowiek który jest manipulatorem, kłamcą, przyczynia się do dzielenia graczy na obozy które wzajemnie siebie nienawidzą, tworzy chochoły i szczuje ludzi na innych twórców. I to że mówi najbardziej populistyczne opinie z którymi większość osób się zgodzi, typu "Ubisoft zły, Fifa to syf a Gothic jest dobry", niczego nie zmienia.
#kiszak
Thadeusss77 - Wiecie co mnie najbardziej bawi w fanach Kiszaka? Bawi mnie to, że wyst...

źródło: obraz

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Thadeusss77: "Nikt nigdy nie wygrał z nim dyskusji" - gość odpłynął. XD

Tyle razy został zaorany, że aż ciężko zliczyć, tylko te rzeczy są kasowane, łącznie z VOD'ami. Jak go wyjaśnił widz raz na strimie, to drugiego dnia już nie było voda, a kiszak to tłumaczył n-wordem na czacie w grze w jakiejś tam sekundzie i bał się niby bana od twitcha.

Poza tym regularnie jest wyjaśniany, przez wszystkich redaktorów, przez Rocka,
  • Odpowiedz
@Buchananczyk: Jakiś chyba lepszy od niego gracz zaczął wyjaśniać jego p---------e na czacie, nie wiem kto miał rację, bo nie gram w dotę, kaszak poczuł krew i zaczął się z nim licytować, ale w pewnym momencie jakiś sub napisał, że w sumie to widz ma rację, bo on też gra i zaczęła się dyskusja na czacie, jedni że rację ma kiszak, inni że widz, a Kiszak w pewnym momencie zaczął
  • Odpowiedz
@Thadeusss77: właśnie dlatego kiszak będzie nowym disem. () On nie musi się produkować w internecie, bo zrobią to za niego jego kundle - subskrybenci.

Rzuć najgorszy ragebait i akolici nie potrafią zdzierżyć obrażania pana, więc lecą z postem podpisując się własnym imieniem i nazwiskiem.

Wiem, że nikt tego nie zweryfikuje, ale dam sobie rękę uciąć, że gościu ma suba na kanale rumuna.
  • Odpowiedz
@Thadeusss77 największy sukces kiszaka to jest wmówienie, że jego "hejterzy" są bo on krytykuje ich ulubione gry xD to jest taki absurd że tylko najgłupsze jednostki w społeczeństwie mogli w to uwierzyc
  • Odpowiedz
kiszak to tłumaczył n-wordem na czacie w grze w jakiejś tam sekundzie i bał się niby bana od twitcha.

@retrixxx: to się serio wydarzyło? XDD już nieraz miałem na ten temat rozkminki że wielu odklejek i wstydliwych akcji kiszaka nigdy niestety nie zobaczymy bo ostatnia osoba spoza sekty która je pamięta nie udziela się na tym mikro-tagu
  • Odpowiedz
@ActiveekHere: @retrixxx
Mysle, ze takich historii to bylo dziesiatki jak nie setki (wiadomo, klotnie i wyjasnienie moglo byc wieksze lub mniejsze). W zasadzie za kazdym shadowbanem kryje sie osoba, ktora miala racje (poza jakimis pojedynczymi przypadkami faktycznych hejterow), gdy rumun gadal glupoty.
  • Odpowiedz
@retrixxx: świetnym przykładem jest tutaj materiał jednego z recenzentów na kilku stronach (słynna już aferka), gdy jedynym argumentem gdzie istotnie kiszaka zaorano, było to że nie zrozumiał systemu walki, pozostałe poza wykazaniem doczepiania sie detali bez znaczenia (nowość, nigdy nie wiedziałam że on griftujac czepia sie byle pierdół), nie wykazały niczego, a autor na każdy zarzut miał odpowiedzi że "tak to od zawsze jest w uniwersum tej giereczki" którym można
  • Odpowiedz
  • 0
@Celes "tak to od zawsze jest w uniwersum tej giereczki"
Niemal identycznego argumentu uzyl kiszak gdy atakowal Aureliusza przez 26minut. Aureliusz podal za wade dodatku Elden ringa duzy recykling, a kiszak wysmial go, bo przeciez "ta gra polega na recyklingu".
W obu przypadkach, nie zmienia to, ze jest to wada gry, no ale kiszak musial popisac sie hipokryzja
  • Odpowiedz
@Dajzel: to że nie ogarniasz to nie mój problem.
Zrobie wyjatek i wyjaśnie: poprzednio argumentu "tak od zawsze jest w tym uniwersum" użył recenzent w tej polemice z kiszakiem chyba o Silent Hill i kiszak ten argument słusznie wyśmiał.
Potem kiszak sam go użył i sam z siebie zrobił klauna w sprawie Aureliusza.
Przyznam że mam problem z gadka z ludzmi którym walory intelektualne przeszkadzaja w dyskusji.
Tego typu tłumaczenia
  • Odpowiedz
@Dajzel: rozumiem że teraz udajesz że zaczeliśmy gadać od twojego wpisu o treści:

"@Celes "tak to od zawsze jest w uniwersum tej giereczki"
Niemal identycznego argumentu uzyl kiszak gdy atakowal Aureliusza przez 26minut. Aureliusz podal za wade dodatku Elden ringa duzy recykling, a kiszak wysmial go, bo przeciez "ta gra polega na recyklingu".
W obu przypadkach, nie zmienia to, ze jest to wada gry, no ale kiszak musial popisac sie
  • Odpowiedz