Aktywne Wpisy

Basti91 +16
Dla dobra zwiazku musialem zrezygnowac z treningow - niestety byly one nie do pogodzenia z naszym stylem zycia i oczekiwaniami #rozowypasek - chciala spedzac wiecej czasu razem.
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie

MonazoPL +42
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz

Profesor jakiejś uczelni wyższej w Katowicach XD
źródło: temp_file4308205926811352744
PobierzNie pomogą doktoraty kiedy człowiek chamowaty.
@Aster1981: ha ha ha ha ha ;)))))))))))))))))))))))))))
@Aster1981: Też tak myślałem. Potem poszedłem na studia i musiałem z nimi rozmawiać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Aster1981: Taaa, elity. A wiesz czym się różni śmieciarz od profesora? Śmieciarz odpowiada na "Dzień dobry"
źródło: addtext_com_MTQyNTAzOnd3dzI6OTYyNw
Pobierz@rrobot: C---a prawda, kurier nie napisał tu nic do czego można by się przyczepić.
A ten dokturr nauk humanistyczny dobrze odklejony od rzeczywistości.
@Nadia_: uuuu wściekły doręczyciel paczek w cholerę niebezpieczny xD Pamiętaj że jak ktoś eskaluje, to daje prawo na taką samą odpowiedź drugiej strony, a zaczajenie się ze śrutem to jedna z dostępnych form eskalacji.
@Przegrywultimate: z jakiego powodu xD Z kiblowania na uczelni i robienia prac naukowych do lokalnej biblioteki, żeby po omszeniu i zmurszeniu, któryś prezydent dał kwitka na profesurę? No faktycznie szacunek xD
@BenAli: a po czym mówisz że fejk? Bo ma telefon z zebry? Przecież to firma która się specjalizuje w systemach zczytywania danych, więc idealny sprzęt dla kuriera, połączenie skanera i telefonu.
źródło: zebra_tc52_front
PobierzAbstraując od wynurzeń profesorka z p---------a, co z tego, że kurier zna dane i adres? Niby jak miałoby to być proszeniem się o kłopoty? Jakie kłopoty? Co, kurier się
@tellet: ale ja nic nie pisałem na temat danych profesora, i ich znajomości przez kuriera, bocie z piżdzichowa starego