#darksouls #gry #fromsoftware Łuczników z Anor Londo stworzył ktoś niewyobrażalnie zły, a co najmniej niezbyt fajny. I nawet nie tyle oni są problemem, tylko te j----e gargulce, które trzeba za każdym razem ubijać/omijać tylko po to, żeby wyrwać w pysk bełta od tych dwóch p----------w. Tyle dobrego, że wziąłem zapas zatrutych strzał ( ͡º͜ʖ͡º)
@BogdanBonerEgzorcysta: nadal uwazam ze takie miejsce jest lepsze, bardziej zapada w pamiec i jest ciekawszym wyzwaniem niz po prostu nasranie pokoi z wrogami na jedno kopyto albo wygenerowanie lasu z wrogami od czasu do czasu pilnujacymi skrzynki z randomizowanym gownem
tak, irytuje cie to bo nie przechodzisz tego jak przecinak tylko trzeba sie wysilic i znalezc rozwiazanie problemu ale moze wlasnie o to chodzi
@BogdanBonerEgzorcysta: Bym się nie zdziwił gdyby się okazało, że przez tego Pana, który w Demon's Souls dał Valley of Defilement, w każdej takie grze musi być ten gówniany poziom na bagnach ( ͡°͜ʖ͡°)
@3mortis wysilić to się trzeba było w Blighttown i potem w pokoju z trzema rycerzami (tym obok cebularza) albo na wąskich przejściach w Sen's Fortress. Przynajmniej dla mnie, bo wolałem podchodzić do problemów metodycznie. To tutaj opiera się na tym czy wróg zrobi to co chcesz żeby zrobił. U mnie nawet jak w końcu któryś podchodził to balansowali na tym gzymsie jak j----e gołębie i żaden za c---a nie chciał spaść.
@totem_lesnych_ludzi nie mogę się przyzwyczaić do tego, z jakiej odległości mogę atakować. Co i rusz macham im przed pyskiem i wystawiam się na kontrę. No i oczywiście dochodzi fakt, że atakują błyskawicami, czego tarcza w 100% nie zablokuje
@BogdanBonerEgzorcysta: jak z-----i ogonem to on przecież nie zadaje dmg od błyskawic. Ja się turlałem wokół nich cały czas i jakoś to szło. Pewnie przez to, że najwygodniej mi się ich klepało claymorem +ilesieda i build w każdej części serii pod udźwig, żeby mieć konkretne poise, mid roll i wysoką pasywną obronę
Powiem tak, że naród wspaniały, lecz władza to k...
Cool story: 1. Babka wjechała w rów. 2. Od razu samochody się zatrzymały, by jej pomóc. 3. Wszyscy żyją, więc od razu faceci zaczęli myśleć, jak wydostać samochód z rowu.
No to już oficjalnie jestem brytyjczykiem i czas może pomyśleć na zmianę nicku na marianoaanglikano xD Prawie 18 lat po tym jak moja noga postawiła nogę na płycie lotniska Londyn Luton #uk #chwalesie
Łuczników z Anor Londo stworzył ktoś niewyobrażalnie zły, a co najmniej niezbyt fajny. I nawet nie tyle oni są problemem, tylko te j----e gargulce, które trzeba za każdym razem ubijać/omijać tylko po to, żeby wyrwać w pysk bełta od tych dwóch p----------w. Tyle dobrego, że wziąłem zapas zatrutych strzał ( ͡º ͜ʖ͡º)
@BogdanBonerEgzorcysta: hamuj się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: hk4og8aefspa1
Pobierztak, irytuje cie to bo nie przechodzisz tego jak przecinak tylko trzeba sie wysilic i znalezc rozwiazanie problemu ale moze wlasnie o to chodzi
O te małe różowe guwna chodzi co zawsze siedzą w grupach po 2-3
źródło: 1000024690
Pobierz