Wpis z mikrobloga

Cześć, zaginął mój kolega Paweł, proszę o zaplusowanie dla zasięgu.

Zaginął PAWEŁ FRĄC 🚨31 LAT🚨

Paweł mieszka w Świdniku, ostatni raz miał kontakt z rodzina 19.10.2025r. Mężczyzna miał wrócić z Radomia do domu w Świdniku około godziny 20:00.
Od tamtego czasu telefon jest nieaktywny a on sam nie powrócił do miejsca zamieszkania.
📌Rysopis
Paweł ma ok. 180 cm wzrostu, jest średniej budowy ciała, ma ciemne blond włosy, niebieskie oczy, ma okulary w czarnej oprawce.
⚠️Znak charakterystyczny to tatuaże na ramionach min. duże oko które trzymają ręce, czarna róża, czarna koniczyna.
📌Ubiór
Niestety nie wiadomo jak mężczyzna był ubrany w dniu zaginięcia.
☎️Jeśli ktokolwiek z Państwa widział zaginionego, lub zna miejsce jego pobytu proszony jest o pilny kontakt z policją w Świdniku pod nr tel. 47 812 12 10 a w przypadku zagrożenia życia lub zdrowia pod nr alarmowy 112.
Można również napisać bezpośrednio do strony SOS Zaginięcia.
‼️GWARANTUJEMY ANONIMOWOŚĆ‼️

Link do znaleziska: https://wykop.pl/link/7816773/zaginal-moj-kolega-pawel-prosze-o-rozpowszechnienie-informacji

Link do postu na Facebooku: https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=803953185571807&id=100078713984825&rdid=IqOXlY3FtfDllMXz#

#zaginieni #wykopefekt #polska #radom #swidnik #lubelskie #mazowieckie
ComeByN - Cześć, zaginął mój kolega Paweł, proszę o zaplusowanie dla zasięgu.

Zaginą...

źródło: 565676245_803953275571798_1132017523464764666_n

Pobierz
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Festiwal_Panczy: Jak kobieta zaginie, to wykopki prześcigają się w plusowaniu komentarzy typu "jak się wyskacze to wróci". Jednak kiedy ktoś napisze coś takiego pod postem o facecie, który zaginął to nagle jest OLABOGA TAK NIE MOŻNA IDŹCIE SIĘ LECZYĆ.
  • Odpowiedz
@ComeByN: Nie wiem jak bardzo znacie się na technologii, ale praktycznie każdy ma na telefonie gmaila, a gmail ma coś takiego jak oś czasu dzięki której można sprawdzić całą trasę jaką przebył jego telefon aż do utraty połączenia z Internetem czy wyłaczeniu. I co najważniejsze można do tej osi dostać się z innych urządzeń jeśli jest tam zalogowany na tego gmaila. W skrócie - sprawdźcie na jego laptopie/kompie czy jest
  • Odpowiedz
@ComeByN: w niedzielę byłem akurat na dworcu kolejowym w Radomiu po 22:00 ale wtedy szczególnie ludziom się nie przyglądałem, więc nikogo takiego nie zauważyłem. Wtedy raczej było tam większość ludzi w wieku 60+.
Jedyne co mogę coś powiedzieć względem Świdnika, to że pociągi wtedy mniej lub bardziej się spóźniały z przyjazdem ale do Lublina najbardziej - 143 minuty opóźnienia, także pociąg dotarł na drugi dzień.

Powodzenia życzę w odnalezieniu kolegi.
  • Odpowiedz