Wpis z mikrobloga

@Kordian_ziom: Przecież wiadomo że w tym d-----------u się do psiarzy nie chodzi o właścicieli takich cziłałek,. Swoją drogą też takiego posiadam ale do właścicieli ras uważanych za niebezpieczne. Mam jedną pania na oku. Chodzi z dwoma lujskimi stafordami na takiej smyczy jak ja prowadzę mojego, bez kaganców i targają nią po całęj ulicy. Spotkałem ją już dwa razy. Przy kolejnym razie zwrócę jej uwage a przy kolejnym razie dzwonie na
  • Odpowiedz
@Kryspin013: jak trzeba być zjebem, żeby przeglądać wpisy z przed 3 lat...

widać, żę mózg przeżarty psim kałem

@202492: jakim trzeba być zjebem by myśleć, że komuś chciałoby się przeglądać 3 lata wstecz wpisy jakiegoś proruskiego przegrywa, który teraz przerzucił się na ciągłe myślenie o psim kale? xD
Kryspin013 - >@Kryspin013: jak trzeba być zjebem, żeby przeglądać wpisy z przed 3 lat...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@Bialaherbata: piszesz do hipokryty, którego każdy wpis dotyczy psiarzy i sam sobie wyciera mordę tą tragedią byle uderzyć w psiarzy, przecież on doskonale wie, że ten wpis nie miał nic wspólnego z zagryzieniem grzybiarza, ale jemu chodzi tylko o prowadzenie nagonki, a nie żadną empatię.
  • Odpowiedz
W twojej rodzinie zdarzy się jakiś wypadek/tragedia to wtedy się pośmiejemy na wykopie i porobimy śmiechowe memy

@MokebeElDursi: od tego jest wykop. Nie lubisz - nikt tutaj Cie nie trzyma na siłę. Ten portal nic nie straci na Twojej nieobecności :]
  • Odpowiedz
idziemy z Bąblem na żer zagryźć jakieś dziecko (jak już przestanie się bać biedronki z trawnika)

@Kordian_ziom: jeżeli boi się biedronki, to znak, że na widok dziecka nie będącego na smyczy i bez kagańca dostanie smergla i trudno będzie go powstrzymać
  • Odpowiedz