Wpis z mikrobloga

równie dobrze, mógł po wypadku Majtczaka gdzie spłonęła rodzina wstawić pod postem zdjęcie w swojej skodzie z podpisem "Jadę na autostradę troche poszaleć". Śmieszne to?

@MokebeElDursi: Nie do końca, różnica jest taka że kiedy zagryzień są winni pojedynczy właściciele psów to wykop chce sankcjonować wszystkie psy i ich właścicieli, a kiedy śmierci na autostradach są winni pojedynczy piraci drogowi, to wtedy wykop chce karać tylko piratów, a nie wszystkich kierowców,
  • Odpowiedz
wolnomyslicieli, ktorzy za kazdym razem sa w opozycji

@harrame: Z mojego doswiadczenia to takie osoby sa zawsze w opozycji tylko do czasu az ich poglady zostana przyjete, wtedy ida w nie jeszcze glebiej az do ekstremum i pojawiaja sie odklejki typu ze jak pary hetero nie moga sie j---c na plazy to jest ok, a jak pary gejowskie moga tylko w godzinach nocnych to juz f-----m.
  • Odpowiedz
  • 0
@krytyk__wartosciujacy no właśnie od stróżowania mam kamery i zamek w drzwiach, rzadko tropię króliki, więc tropiciela mi nie trzeba, a pustkę wypełnia mi różowy, rodzina i siatka znajomych, więc Bąblowi przypadła rola bycia słodkim. Leży se, pachnie i sprawia przyjemność, a - spoiler - nikogo nie zagryzie. I nie szczeka, jak jest sam w domu, są na to nagrania.

A co ciekawe, ta karykatura to rasa bardzo stara, praktycznie naturalna, o
  • Odpowiedz
@mitotasak: równie dobrze, mógł po wypadku Majtczaka gdzie spłonęła rodzina wstawić pod postem zdjęcie w swojej skodzie z podpisem "Jadę na autostradę troche poszaleć". Śmieszne to?

@MokebeElDursi: różnica taka, że skodą można zabić, a pieskiem OPa chyba tylko wciskając go ofierze do gardła by ją zadusić.

Może też OP ironizuje np. dlatego, że po wyczynie majtczaka wykop nie grzmiał akcjami "śmierć kierowcom, każdy kierowca to podczłowiek"?
  • Odpowiedz
@MokebeElDursi: nie, równie dobrze moglibyśmy pisać na wykopie, że po Majtczaku wszystkie auta należy zezłomować, bo mogą służyć do zabicia kogoś. I dzielić auta na zbyt szybkie, lub żądać montowanych fabrycznie ograniczników prędkości, po co Ci więcej, niż 120?
  • Odpowiedz
równie dobrze, mógł po wypadku Majtczaka gdzie spłonęła rodzina wstawić pod postem zdjęcie w swojej skodzie z podpisem "Jadę na autostradę troche poszaleć". Śmieszne to?

@MokebeElDursi: nie, to nie to samo, bo tu jest beka przede wszystkim z urojeń chorych Mirasków
  • Odpowiedz