Aktywne Wpisy

Tywin_Lannister +149
Siema wykop, doradźcie mi co zrobić. Auto przede mną przywaliło w barierki. Stoję za nim już od 6 godzin i powoli kończy się paliwo i słabo mi z głodu. Nie mogę ominąć wraku, bo bym zahaczył 5 centymetrów o podwójną ciągłą (na oko, może nawet z 7 cm, nie mogę zmierzyć dokładnie, bo nie wolno mi opuścić odpalonego samochodu).
Co robić w takiej sytuacji mirasy? Pomocy
#konfitura #samochodoza
Co robić w takiej sytuacji mirasy? Pomocy
#konfitura #samochodoza
źródło: IMG_3219
Pobierz
karolek118 +127
![[ROZDAJO] Ratujemy kotki z piwnicy! Rozdajemy klucze do naszej gry KittyRush](https://wykop.pl/cdn/c3397993/0b35b2fddaf5aba4c3c6b30378a4e9575e6aa329626a8edc64a3dd1f4cdb97e2,q80.png)

źródło: psiarze2
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Czarny-rycerz_40k: Ale to psiarze codziennie babrają się w gównie i nie mają nic przeciwko mieszkaniu przesiąkniętemu tym smrodem, czy meblom o które pies regularnie wyciera dupe.
To jest aż szok jacy wy jesteście niewinni. Nawet jak ktoś wam wytyka palcem coś tak oczywistego to z automatu poleciało "ha ha, kupą się interesują, ha ha ha". Litości.
To już nawet Hindusi
@Czarny-rycerz_40k: którą sami zaśmiecają? no tak to trochę śmieszne xD
@Foxing można też np nie srać psem po wszystkich trawnikach w okolicy i się na niego nie decydować jeśli się nie ma własnego ogródka ale to dla psiarza rzecz abstrakcyjna xD