Aktywne Wpisy
p0melo +213
Byłem u lekarki, wizyta 10 minut, z czego 7 minut to była cisza bo pi$da coś tam sobie w komputerze wpisywała nie patrząc na mnie. Zadała mi pytanie boli co i po co przyszedł? Czy biorę leki?
Zadała 5 pytań reszta czasu to niezręczne milczenie i patrzenie jak babsztyl wpisywał coś w komputer. 3min wywiad, 5 min. mierzenie ciśnienia jakby kuzwa w tych czasach nikt ciśnieniomierza za 15 zł w domu nie
Zadała 5 pytań reszta czasu to niezręczne milczenie i patrzenie jak babsztyl wpisywał coś w komputer. 3min wywiad, 5 min. mierzenie ciśnienia jakby kuzwa w tych czasach nikt ciśnieniomierza za 15 zł w domu nie
źródło: images
Pobierz
twardy-zawodnik +242
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Co rok przed pierwszym gwizdkiem PlusLigii zadaję sobie to pytanie - co się stało z managerem wygrajsiatkarskalige.pl ??
Przecież to nie jest skomplikowana gra RPG wymagająca zespołu programistów do ciągłego wsparcia. Ktoś wpadł na świetny pomysł, rozkręcił to przez kilka lat, przyznawano już nagrody dla najlepszych graczy miesiąca/sezonu, i nagle bez słowa olali wszystkich ludzi zaangażowanych w zabawę i powiesili kłódkę. Jeśli chodziło o finanse to myślę że każdy zapłaciłby symboliczną kwotę na miesiąc a graczy było tysiące. Bo jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę... No ale niestety, temat wpadł jak kamień w wodę i nie zapowiada się żeby go ktoś wyłowił ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Przypinam tagi z czapy może się ktoś znajdzie z info.
#siatkowka #plusliga #polsat #footballmanager