Wpis z mikrobloga

Jaki to jest dziwny trud naszego żywota, że osoba która do niedawna była dla Ciebie wszystkim, nie mogłeś wyobrazić sobie początku dnia bez napisania, lub dania buziaka, jej imię wywoływało uśmiech, teraz staje kimś zupełnie obcym, jakbyśmy nikogo takiego nie znali. Ehh lepiej chyba być sam.
#uczucia #zwiazki #milosc
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hfishman1:
To byłem w podobnej sytuacji. Jedynym.wyjsciem jest wiara. Wiara w to, że bez problemu znajdziesz inną za jakiś czas. Prawda jest taka że spotykając się z kobietami potem dostrzega się schemat, że one wszystkie są do siebie mega podobne z zachowania, i ten efekt "tej jedynej" zanika na szczęście. Kiedyś mi sie plakac chcialo po rozstaniu z laską, a jak sobie przypomnę jakim była botem, NPC to trochę żenada
  • Odpowiedz
  • 0
@3k1m: ehh, mam nadzieję że i mi się zmieni kiedyś myślenie na takie. Bo na razie kiepsko sobie z tym radzę, mam w głowie że to ta jedyna była, mimo że też dostrzegam wiele wad jakie miała.
  • Odpowiedz
  • 1
@3k1m: dzięki za polecenie tego. Sporo rzeczy z tego co mówi ma sens i przekłada się na mnie.im szybciej sobie to uświadomię tym lepiej dla mnie
  • Odpowiedz