Aktywne Wpisy

malutak9913 +1465
Hej Miraski, chciałabym prosić Was o pomoc. Jestem z Wami od 17 lat, jak zakładałam konto byłam jeszcze nastolatką, teraz jestem dorosłą kobietą, której posypało się życie.
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
źródło: IMG_3110
Pobierz
Lardor +192
A ci jeszcze SCT wprowadzają xd to miasto jest coraz większym memem #krakow
źródło: temp_file5488663286296522440
Pobierz

źródło: temp_file3370160596684566926
Pobierz@Ravau23: ty jesteś taki głupi, czy taki bezczelny?
Ten Twój whataboutism jest niesamowity. W ogóle sie nie odniosłeś do tematu i zaczynasz swoje teksty z d--y.
@BreathDeath: Całkowicie się z tym zgadzam, serdecznie +1. Jakby w ogóle to, że ktoś musi płacić za prowadzenie konta w banku lub jakieś usługi typu szybszy przelew to jest jakaś abstrakcja w ogóle.
Ravau juz sie popisal swoja elokwencją i w sprawie hipokryzji morawieckiego napisal jakis belkot o obietnicach wyborczych.
Czekamy jeszcze na specjaliste od odbytow eduardo garcie i jego standardowy zestaw odpowiedzi, czyli obrazek pokazujacy sytuacje sprzed 20 lat i wyniki glosowan wsrod wiezniow.
źródło: obraz
Pobierz@fidelio-fidelio: a dlaczego producenci srajtaśmy nie sprzedają jej za 20zł za sztukę? Przecież mogą.
Może dlatego, że działają na mniej lub bardziej wolnym rynku i są ustalone zyski tak, żeby mieć klientów.
Jak wszystkim podniosą podatek (dowalą koszt) to wszyscy