Aktywne Wpisy

Koziouu +203
za 10 dni minie rok jak nie ma taty, 6 grudnia dostałem od niego na mikołajki oto ta czapkę z której śmialiśmy się bardzo długo tego wieczora, że mogę w niej chodzić do pracy bo świeci i jest na baterie więc nie potrzebuje odblasku. gdybym tylko wiedział, że to jego ostatni prezent dla mnie od niego podziękował bym mu 100 razy bardziej i kompletnie inaczej. okres świąteczny kojarzy mi się znowu z
źródło: temp_file2039337509190366845
Pobierz
picasssss1 +22
Klasycznie, kolejna baba która o guwniaku wspomni dopiero po jakimś czasie, a bo po co w opisie a na co komu to potrzebne, podwójnie zmarnowany czas (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#tinder
#tinder
źródło: IMG_20251205_214019
Pobierz

Ja bym w takowej ją zgasił jak peta ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@KonserwatywnyMocny: próbowałeś urosnąć albo wyprzystojnieć z twarzy? UntilWeMeetAgain.gif ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Ponadto to też przykład reakcji podświadomości kiedy fakty mówią co innego niż czyjeś przekonania, które ma się w systemie - emocjonalnie zesrańsko poprzez moralizowanie faktów, a fakty są jakie są - jedni mają łatwiej, a drudzy ciężej, a jeszcze trzeci mają uniemożliwione jakąkolwiek grę. Szczególnie ci trzeci to są solą w oku bo takie jednostki wywołują dysonans poznawczy,
Nie Mirasku nie spotkaliśmy bo tak na prawdę to Morda > Wzrost, mam sąsiądów oskarków typowych w zbliżonym do mojego wieku jeden ma 167 cm, ale twarz 9/10 i obraca różowe jak tylko chce ¯_(ツ)_/¯
@KonserwatywnyMocny: a nie wybrzydzasz? Każdy mój kolega w okolicy 190cm miał szansę pociupciac jakaś laske, tylko jeden nie bo baaardzo wybrzydzał, albo był uprzedzony do szonow
Typ/typiara myśli że naturalne jest zaczepianie randomów na ulicy i tak powinno się robić w przeciwieństwie do imprez, wydarzeń tematycznych - bo tam patrzą na wygląd XDDDD
Dodatkowo gdy pierw pisałem że właśnie tak żyję i nabieram kontaktów (eventy), to się zesrał/zesrała że jestem piwniczakiem bo nie zaczepiam kobiet na ulicy, nie