Aktywne Wpisy

kamil-tumuletz +919
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
WilkMcQuey +273
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Ja bym w takowej ją zgasił jak peta ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@KonserwatywnyMocny: próbowałeś urosnąć albo wyprzystojnieć z twarzy? UntilWeMeetAgain.gif ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Ponadto to też przykład reakcji podświadomości kiedy fakty mówią co innego niż czyjeś przekonania, które ma się w systemie - emocjonalnie zesrańsko poprzez moralizowanie faktów, a fakty są jakie są - jedni mają łatwiej, a drudzy ciężej, a jeszcze trzeci mają uniemożliwione jakąkolwiek grę. Szczególnie ci trzeci to są solą w oku bo takie jednostki wywołują dysonans poznawczy,
Nie Mirasku nie spotkaliśmy bo tak na prawdę to Morda > Wzrost, mam sąsiądów oskarków typowych w zbliżonym do mojego wieku jeden ma 167 cm, ale twarz 9/10 i obraca różowe jak tylko chce ¯_(ツ)_/¯
@KonserwatywnyMocny: a nie wybrzydzasz? Każdy mój kolega w okolicy 190cm miał szansę pociupciac jakaś laske, tylko jeden nie bo baaardzo wybrzydzał, albo był uprzedzony do szonow
Typ/typiara myśli że naturalne jest zaczepianie randomów na ulicy i tak powinno się robić w przeciwieństwie do imprez, wydarzeń tematycznych - bo tam patrzą na wygląd XDDDD
Dodatkowo gdy pierw pisałem że właśnie tak żyję i nabieram kontaktów (eventy), to się zesrał/zesrała że jestem piwniczakiem bo nie zaczepiam kobiet na ulicy, nie