Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +5
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

astin +109
Jakim cudem klub ze striptizem wykorzystuje płytę Rynku do rozłożenia dywanu i barierek zapraszających do klubu? xD
#wroclaw
#wroclaw
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

A teraz może kilka razy, bo się zapuściłem
teraz to może z kilka razy dam radę i tyle xD
@sebastian-rogalski: komu?
dokladnie- wiekszosc ludzi na silowni nie potrafi 15 poprawnych podciagniec zrobic ale wykopki robia po 30 bez treningu :)
Tez dobijalem do 30 czy 35 podciagniec na serie. Kazda kombinacja byla dla mnie dostepna - nadchwyt, podchwyt, wasko, do karku, na jednej rece.
ehh to byly czasy.
@ZydowskiPianista: w wieku 18 lat po roku ćwiczeń solidnie z drążkiem + obciążenie i dipsy podciągałem się w szczytowej formie 25 razy na serie (3 serie) nachwytem.
Więc to nie jest tak że
Ale z 16 kg obciążenia