mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
6
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
HeinzGuderian
@mirko_anonim: temat wałkowany 100 razy, następnym razem użyj opcji szukaj. Zamykam.
62
visas
@mirko_anonim bo nie ma żadnej ściany to jest wymysl w kraju w którym jest 130 mężczyzn na 100 kobiet
53
czescmampytanie
nie są nawet mną zainteresowane, chociaż myślałem że z otwartymi rękami mnie przyjmą bo będą zdesperowane

@mirko_anonim: zrozumcie że one już dostają wasze zasoby pośrednio przez system. musiałbyś mieć jakąś ponadprzeciętną wartość żeby to przebić. większość zwykłych facetów jej nie ma.
26
czescmampytanie
@DorodnyTucznik: its over for mariusz serwisant pieców gazowych warszawa i okolice szybki dojazd do klienta
22
matti-nn
@mirko_anonim: po prostu masz brzydki ryj, nie ma co dorabiać filozofii ¯\(ツ)/¯
15
DorodnyTucznik
DorodnyTucznik
13
Isouwa
Isouwa
11
Marysiabaton
Marysiabaton
@czescmampytanie: nice try.

Foliarskie są fantazje o jakichś typiarach siedzących i płaczących na tinderze bo wcześniej byli chady/prezesi a później już nie. Tak samo foliarskie jak te fantazje o starych pannach płaczących kotu w futro, bo się nie ustatkowały z mariuszkami. Nie wydarzyło się nigdzie i nigdy, może poza filmem Sunset Boulevard, a nawet i tam nie chodziło o typa ;>
6
Marysiabaton
Marysiabaton
6
pymbelak
pymbelak
@Marysiabaton: nie marysiu to jest standard w tej grupie wiekowej(mam na mysli około 45 lat) nie jest im fajnie mieszkac samej i nawet nie miec sie do kogo przytulic(Mariusz nie jest w stanie zadowolic a mlody jak ja to tylko romans). Przychodzi zal ze przespaly czas na dziecko i oczywiscie pojawia sie cope ze im tak dobrze, ale w glebi serca jest smutek. Po jakims czasie same to przyznaja, bo
6
Eugeniusz_Zua
@mirko_anonim: jedyna ściana jaką istnieje to ta dla przeciętnych facetów i pojawia się już na początku życia. Dla kobiet ściana nie istnieje nigdy, szczególnie w czasach gdy połowa małżeństw się rozwodzi i istnieje bogat rynek wtórny
6
pymbelak
pymbelak
@Marysiabaton: tylko ze to jest prawda. Umawialem sie z takimi laskami po scianie i prsktycznie kazda jedna narzekala jak to jej teraz ciezko kogos konkretnego znalesc i zostaly juz same odrzuty. Zalujac przy tym swoich wyborow z przeszlosci, przed przeszloscia nie uciekniesz. To ze tobie to nie pasuje do banki w jakiej zyjesz, nie oznacza ze nie jest to prawda
5
czescmampytanie
Foliarskie są fantazje o jakichś typiarach siedzących i płaczących na tinderze bo wcześniej byli chady/prezesi a później już nie

@Marysiabaton: przecież tego nie należy rozumieć dosłownie. pytam jeszcze raz co jest folarskiego w fakcie że ludzie się starzeją i tracą atrakcyjność, a przez to mają coraz większe problemy znaleźć kogoś wartościowego do poważnego związku.
5
Marysiabaton
Marysiabaton
nikt nie pisze ze laski płaczą za mariuszkami.

@czescmampytanie: co drugi post na wypoku o jakieś ścianie przytacza archetyp panny, która żałuje, że się nie ustatkowałą ze skromnym mariuszkiem tylko szukała czarnego kutasa
5
git_commit
@mirko_anonim: sciana u kobiet zaczyna sie tak od 45 moze 50 roku zycia
4
czescmampytanie
@Marysiabaton: ale co jest foliarskiego w fakcie że z biegiem czasu ludzie się starzeją i ponoszą tego negatywne skutki?
4
czescmampytanie
Tak samo foliarskie jak te fantazje o starych pannach płaczących kotu w futro, bo się nie ustatkowały z mariuszkami.

@Marysiabaton: coś ci sie pomyliło. nikt nie pisze ze laski płaczą za mariuszkami.
4
czescmampytanie
xddddd wy to rozumienie absolutnie dosłownie, to jest własnie ten tragiczny cope, musicie sobie wkręcać że te znienawidzone kobiety czują się po prostu bardzo źle ;)

@Marysiabaton: jacy "wy"? zresztą chcesz powiedzieć że kobiety i ogólnie ludzie, którzy szukają konkretnego partnera i mają problem go znaleźć, czują się z tym dobrze? czy o co ci teraz chodzi? no i może z łaski swojej w końcu odpowiedz na moje pytanie czy dalej
4
czescmampytanie
kobiety są wspaniałe i dobre, mówi Ci to różowa z wypoku

@centerario: szkoda tylko że na ogół te różowe z wypoku nie są wspaniałe, a takich które potrafią stanąć ponad swoje ego(mimo pseudo-anonimowości) ze świecą szukać
4
Eugeniusz_Zua
@pymbelak ta redpillowa definicja ściany to się zmienia wraz z tym ja czasy ewoluują ( ͡° ͜ʖ ͡°) cokolwiek byle nie przyznać, że nie mieli racji. Przypomnę iż kiedyś wiek ściany to było 25 lat XD
4