nie są nawet mną zainteresowane, chociaż myślałem że z otwartymi rękami mnie przyjmą bo będą zdesperowane
@mirko_anonim: zrozumcie że one już dostają wasze zasoby pośrednio przez system. musiałbyś mieć jakąś ponadprzeciętną wartość żeby to przebić. większość zwykłych facetów jej nie ma.
Foliarskie są fantazje o jakichś typiarach siedzących i płaczących na tinderze bo wcześniej byli chady/prezesi a później już nie. Tak samo foliarskie jak te fantazje o starych pannach płaczących kotu w futro, bo się nie ustatkowały z mariuszkami. Nie wydarzyło się nigdzie i nigdy, może poza filmem Sunset Boulevard, a nawet i tam nie chodziło o typa ;>
@Marysiabaton: nie marysiu to jest standard w tej grupie wiekowej(mam na mysli około 45 lat) nie jest im fajnie mieszkac samej i nawet nie miec sie do kogo przytulic(Mariusz nie jest w stanie zadowolic a mlody jak ja to tylko romans). Przychodzi zal ze przespaly czas na dziecko i oczywiscie pojawia sie cope ze im tak dobrze, ale w glebi serca jest smutek. Po jakims czasie same to przyznaja, bo
@mirko_anonim: jedyna ściana jaką istnieje to ta dla przeciętnych facetów i pojawia się już na początku życia. Dla kobiet ściana nie istnieje nigdy, szczególnie w czasach gdy połowa małżeństw się rozwodzi i istnieje bogat rynek wtórny
@Marysiabaton: tylko ze to jest prawda. Umawialem sie z takimi laskami po scianie i prsktycznie kazda jedna narzekala jak to jej teraz ciezko kogos konkretnego znalesc i zostaly juz same odrzuty. Zalujac przy tym swoich wyborow z przeszlosci, przed przeszloscia nie uciekniesz. To ze tobie to nie pasuje do banki w jakiej zyjesz, nie oznacza ze nie jest to prawda
Foliarskie są fantazje o jakichś typiarach siedzących i płaczących na tinderze bo wcześniej byli chady/prezesi a później już nie
@Marysiabaton: przecież tego nie należy rozumieć dosłownie. pytam jeszcze raz co jest folarskiego w fakcie że ludzie się starzeją i tracą atrakcyjność, a przez to mają coraz większe problemy znaleźć kogoś wartościowego do poważnego związku.
@czescmampytanie: co drugi post na wypoku o jakieś ścianie przytacza archetyp panny, która żałuje, że się nie ustatkowałą ze skromnym mariuszkiem tylko szukała czarnego kutasa
xddddd wy to rozumienie absolutnie dosłownie, to jest własnie ten tragiczny cope, musicie sobie wkręcać że te znienawidzone kobiety czują się po prostu bardzo źle ;)
@Marysiabaton: jacy "wy"? zresztą chcesz powiedzieć że kobiety i ogólnie ludzie, którzy szukają konkretnego partnera i mają problem go znaleźć, czują się z tym dobrze? czy o co ci teraz chodzi? no i może z łaski swojej w końcu odpowiedz na moje pytanie czy dalej
kobiety są wspaniałe i dobre, mówi Ci to różowa z wypoku
@centerario: szkoda tylko że na ogół te różowe z wypoku nie są wspaniałe, a takich które potrafią stanąć ponad swoje ego(mimo pseudo-anonimowości) ze świecą szukać
@pymbelak ta redpillowa definicja ściany to się zmienia wraz z tym ja czasy ewoluują ( ͡° ͜ʖ ͡°) cokolwiek byle nie przyznać, że nie mieli racji. Przypomnę iż kiedyś wiek ściany to było 25 lat XD
@mirko_anonim: zrozumcie że one już dostają wasze zasoby pośrednio przez system. musiałbyś mieć jakąś ponadprzeciętną wartość żeby to przebić. większość zwykłych facetów jej nie ma.
Foliarskie są fantazje o jakichś typiarach siedzących i płaczących na tinderze bo wcześniej byli chady/prezesi a później już nie. Tak samo foliarskie jak te fantazje o starych pannach płaczących kotu w futro, bo się nie ustatkowały z mariuszkami. Nie wydarzyło się nigdzie i nigdy, może poza filmem Sunset Boulevard, a nawet i tam nie chodziło o typa ;>
@Marysiabaton: przecież tego nie należy rozumieć dosłownie. pytam jeszcze raz co jest folarskiego w fakcie że ludzie się starzeją i tracą atrakcyjność, a przez to mają coraz większe problemy znaleźć kogoś wartościowego do poważnego związku.
@czescmampytanie: co drugi post na wypoku o jakieś ścianie przytacza archetyp panny, która żałuje, że się nie ustatkowałą ze skromnym mariuszkiem tylko szukała czarnego kutasa
@Marysiabaton: coś ci sie pomyliło. nikt nie pisze ze laski płaczą za mariuszkami.
@Marysiabaton: jacy "wy"? zresztą chcesz powiedzieć że kobiety i ogólnie ludzie, którzy szukają konkretnego partnera i mają problem go znaleźć, czują się z tym dobrze? czy o co ci teraz chodzi? no i może z łaski swojej w końcu odpowiedz na moje pytanie czy dalej
@centerario: szkoda tylko że na ogół te różowe z wypoku nie są wspaniałe, a takich które potrafią stanąć ponad swoje ego(mimo pseudo-anonimowości) ze świecą szukać