Aktywne Wpisy
wysokiewiczplum +255
1987 rok - 6310 studentów lekarskiego zaczyna 1 rok, za tego biednego PRLu
1994 - 2000 - tu średnia zaczynających wynosi ledwie 2070
2003 - 2012 - średnia to 3130, w roku 2004 limit to było ledwie 2240 miejsc
Lekarze nie są nadludźmi. Sekretem ich wynagrodzeń nie jest ani poziom studiów, ani rzekoma odpowiedzialność, ani też charakter pracy. Źródłem przepychu, pazerności i wszelkich patologii w ochronie zdrowia są skandalicznie niskie limity przyjęć na studia obowiązujące
1994 - 2000 - tu średnia zaczynających wynosi ledwie 2070
2003 - 2012 - średnia to 3130, w roku 2004 limit to było ledwie 2240 miejsc
Lekarze nie są nadludźmi. Sekretem ich wynagrodzeń nie jest ani poziom studiów, ani rzekoma odpowiedzialność, ani też charakter pracy. Źródłem przepychu, pazerności i wszelkich patologii w ochronie zdrowia są skandalicznie niskie limity przyjęć na studia obowiązujące

Larsberg +32
Redaktorzyna namawia by zostać niewolnikiem systemu xD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#antynatalizm #demografia #dzieci #polska #pieklomezczyzn #rakcontent
#antynatalizm #demografia #dzieci #polska #pieklomezczyzn #rakcontent

Właściciel został finalnie skazany na 3 lata więzienia za niedopilnowanie psów. 3 lata pierdla za życie człowieka xD
Przypominam że za zabicie psa można dostać tyle samo.
#zielonagora #psiarze
Czemu masz intelekt na poziomie kambodżańskiego PKB?
Czego ty oczekujesz? Honoru?
@RenkaRenkeMyje: Moze, ale nigdy nikt nie dostał.
A ile Twoim zdaniem powinien dostać? Z tego co rozumiem, to nie była sytuacja, że na tego faceta właściciel te psy popszczuł, tylko nie dopilnował ich i one szlajając się po polu go zagryzły(?).
Wtedy ja siłą woli wygeneruję promień lasera, którym te pająki zestrzelę ¯\(ツ)/¯
Równie merytoryczna co pytanie ¯\(ツ)/¯
Stwórz chochoła i z nim walcz (-‸ლ)
Jak kupujesz sobie psa to jestes za niego odpowiedzialny. Jeśli ten pies kogos zje, to jest to twoja wina, bo go nie upilnowałeś. A jeśli świadomie masz w dupie że twój pies robi komuś krzywdę to zasługujesz na gnicie w pierdlu, bo równie jak ten pies, nie nadajesz się do życia w społeczeństwie