Wpis z mikrobloga

3 lata temu. Owczarki Belgijskie zagryzły rowerzyste.

Właściciel został finalnie skazany na 3 lata więzienia za niedopilnowanie psów. 3 lata pierdla za życie człowieka xD
Przypominam że za zabicie psa można dostać tyle samo.

#zielonagora #psiarze
RenkaRenkeMyje - 3 lata temu. Owczarki Belgijskie zagryzły rowerzyste.

Właściciel zo...
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RenkaRenkeMyje:

Właściciel został finalnie skazany na 3 lata więzienia za niedopilnowanie psów. 3 lata pierdla za życie człowieka xD

A ile Twoim zdaniem powinien dostać? Z tego co rozumiem, to nie była sytuacja, że na tego faceta właściciel te psy popszczuł, tylko nie dopilnował ich i one szlajając się po polu go zagryzły(?).
  • Odpowiedz
@RenkaRenkeMyje: wyobrażam sobie taką sytuację, że rzucają się na mnie trzy psy by mnie zabić na miejscu, a ja jakimś trafem mam przy sobie b--ń, i w efekcie walki zabijam je. Myślę że spotkałbym się z takim linczem, że lepsza byla by śmierć na miejscu. Nikt nigdy nie myśli o tym w ten sposób, że w innym przypadku to ja mógłbym stracić życie, nie, rozmowy są dopiero gdy realnie ktoś
  • Odpowiedz
  • 0
@Zgrywajac_twardziela chochoł to twój tok rozumowania.
Jak kupujesz sobie psa to jestes za niego odpowiedzialny. Jeśli ten pies kogos zje, to jest to twoja wina, bo go nie upilnowałeś. A jeśli świadomie masz w dupie że twój pies robi komuś krzywdę to zasługujesz na gnicie w pierdlu, bo równie jak ten pies, nie nadajesz się do życia w społeczeństwie
  • Odpowiedz