Aktywne Wpisy
kaszaamanna +1780
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +318
źródło: 1000005415
Pobierz

Dobrze myślę? Czy nie jest dobrym ruchem zainteresować się XTB skoro jest w lekkim dolku teraz?
PS. Ciekawe co bedzie za 13 dni po pokazaniu wynikow i gdzie jest koniec spadkow...
#xtb #meczennicyxtb #gielda
@ECONOMISTE: czy na pewno wiadomo? Deklaracja ministra to jedno, rzeczywistość może być inna(choć liczę, że wejdzie).
@ECONOMISTE: a nie 18 listopada?
1. Na ten moment to nawet nie wiadomo który makler będzie mieć to OKI, tutaj bardzo będzie się liczył czas kto pierwszy to zaimplementuje i wprowadzi do oferty.
2. OKI raczej nie przyciągnie hazardzistów na CFD tylko inwestujących w akcje na giełdzie, na których xtb bardzo słabo zarabia
@bart40404: ja to bym się nie zdziwił ze nie będzie można obstawiać w cfd, zresztą OKI to na razie nie funkcjonuje i na dzień dzisiejszy to wróżenie nam zostaje.