Aktywne Wpisy

siejeje +45
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
akNe +34
#zdrowietadzia
Od kilku godzin Tadeusz jest już z nami. Jeszcze go nie widziałam. Nie tak to miało być…
W czwartek trafilam już do szpitala w Warszawie na karowej, pojawiły się regularne skurcze, jednak z czasem się wyciszyły i było spokojnie.
Leżałam
Od kilku godzin Tadeusz jest już z nami. Jeszcze go nie widziałam. Nie tak to miało być…
W czwartek trafilam już do szpitala w Warszawie na karowej, pojawiły się regularne skurcze, jednak z czasem się wyciszyły i było spokojnie.
Leżałam
źródło: image000000
Pobierz

Jak wychodzi z nim na spacer, to jakby huragan rozwalał drzwi od klatki, pies jest tak energiczny.
Kiedyś wyrwał tuję na raz i pobiegł z nią na spacer.
Oczywiście trzyma go w 38m2 mieszkaniu jak każdy rozsądny Polak
#owaczarekbelgijski #pies #psy #psiarze #zielonagora
źródło: image
PobierzKilka razy widziałem i się zastanawiałem czy wyrwie mu rękę w przedramieniu czy w barku :)
@luke-mat: a maltańczyk mojej sąsiadki wyrywa na raz kasztanowca i chodzi po osiedlu
Sam też mam bardzo aktywna rasę, ale codziennie ma 3-4h spacerów po terenach gdzie może węszyć, więc cały dzień leży jakby j---l przez dwa dni.
@zukennuken: jeżeli pies ma zapewniony codziennie dlugi spacer plus cwiczenia/zabawy wechowe i stymulacyje to spokojnie 20-30m mu wystarczy, byle mógł zmienić pozycje kilka razy w czasie spania.
Tak jak amstaff. Psiarze xD