Aktywne Wpisy
Pogromca20 +669
Siedzę sobie właśnie na SOR w Przemyślu. Zero ludzi. Czas oczekiwania 3 g. 5 min. ( ͡° ͜ʖ ͡°). Strach pomyśleć co by było gdyby ktoś był przede mną. Lekarz dostał info że jest pacjent ale stwierdził że pacjent musi poczekać ¯\(ツ)/¯
źródło: 1000019311
Pobierz
KRCZVSK +59
Ale gdyby pies się zesrał na skwerku to byłby już płomień, dwa duplikaty i 500 komentarzy. xD A jak chłop się nad babą znęcał to nie ma co pochopnie oceniać, trzeba zachować powściągliwość, poznać pełen kontekst bo może zasłużyła albo to była prowokacja. xD
#psy #psiarze #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #zwiazki
#psy #psiarze #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #zwiazki
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-10-13_021119_wykop.pl
Pobierz@Rustyyyy: możesz stanąć na ulicy tamka i sobie obejrzeć jak podjeżdżają rowerzyści i małe samochody je na lajcie wyprzedzają. Tam jest duży ruch i dużo rowerzystów czyli idealne warunki do obserwacji.
@Rustyyyy: jakim cudem jeszcze nie masz bordo z takimi brakami umysłowymi?
@ekektrykpozdalnym: Sorry małolat, ale robienie tej kategorii prawa jazdy nie ma sensu i jest to zwykły skok na kasę który szkoły jazdy swojego czasu
@Cztero0404: 15 lat to ja już mam PJ xD
@ekektrykpozdalnym: Źle przeczytałem, ch%1 przynajmniej zabawnie wyszło
To automat przeciągał na pierwszym biegu, czyli inżynierowie również stwierdzili że karton soku do wyprzedzania roweru na wzniesieniu musi był pałowany do końca ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pan inżynier by źle ustawił skrzynie? No proszę się nie wygłupiać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ktoś wyżej się oburzył że porównuje
@Rustyyyy: No wiesz, autosanami kiedyś na luzie potrafili jeździć xD