Wpis z mikrobloga

Naprawdę uwielbiam tego typu komentarze i sposób myślenia. Wiadomo. Bo większość ludzi/społeczeństwa potrzebuje pod maską v6 lub v8 w swoich samochodach do takiego codziennego użytku i jazdy a nie jak najmniej palącego dupowozu praktycznego którym będą jeździli z punktu A do punktu B bezpiecznie xD #samochody #motoryzacja #polska #gospodarka #europa
Cztero0404 - Naprawdę uwielbiam tego typu komentarze i sposób myślenia. Wiadomo. Bo w...

źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-10-13_021119_wykop.pl

Pobierz
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ale czy wyprzedzi rower na górskim podjeździe?

@Rustyyyy: możesz stanąć na ulicy tamka i sobie obejrzeć jak podjeżdżają rowerzyści i małe samochody je na lajcie wyprzedzają. Tam jest duży ruch i dużo rowerzystów czyli idealne warunki do obserwacji.
  • Odpowiedz
@a665321: Dobra to ide na rower. Jak zagwarantowałeś mi że od teraz suviarze z czajnikami pod maską będą mieli wystarczająco mocy by wyprzedzić rower bez rozpędzana się i hamowania, czy redukowania do pierwszego biegu przy 15hm/h, to mogę jechać spokojnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Litr to może mieć karton soku, a te wasze 1.0 nie jest wstanie wyprzedzić mojego roweru na górce.

Jak można kupić samochód wolniejszy od roweru?

Moim faworytem była Skoda kajak która zwalniała, brała rozpęd i znowu zwalniała :D

Janusz mnie wyprzedził po czwartej próbie.

@Rustyyyy: jakim cudem jeszcze nie masz bordo z takimi brakami umysłowymi?
  • Odpowiedz
  • 1
ależy, jestem dość młodym kierowcą (niecałe 15 lat) i mój pierwszy samochód to był 2.0B z 200Nm i czasami brakowało, ale standardem było zrzucenie z 5 na 3 (2 już za krótka, tylko do 80km/h). Teraz od 1,5 roku 2.0TB 350Nm i no jest już lepiej.

@ekektrykpozdalnym: Sorry małolat, ale robienie tej kategorii prawa jazdy nie ma sensu i jest to zwykły skok na kasę który szkoły jazdy swojego czasu
  • Odpowiedz
@ekektrykpozdalnym: Sorry małolat, ale robienie tej kategorii prawa jazdy nie ma sensu i jest to zwykły skok na kasę który szkoły jazdy swojego czasu próbowały sprzedawać ludziom. Poza tym jakby beka, że teraz każdy musi jeździć samochodem nawet 15 latki nawet kiedy pod szkołą masz przystanek autobusowy.

@Cztero0404: 15 lat to ja już mam PJ xD
  • Odpowiedz
@a665321: ok pan taksówkarz w skodzie i z tego co było słychać skrzynią automatyczną.
To automat przeciągał na pierwszym biegu, czyli inżynierowie również stwierdzili że karton soku do wyprzedzania roweru na wzniesieniu musi był pałowany do końca ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Pan inżynier by źle ustawił skrzynie? No proszę się nie wygłupiać ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ktoś wyżej się oburzył że porównuje
  • Odpowiedz
  • 0
ok pan taksówkarz w skodzie i z tego co było słychać skrzynią automatyczną.

To automat przeciągał na pierwszym biegu, czyli inżynierowie również stwierdzili że karton soku do wyprzedzania roweru na wzniesieniu musi był pałowany do końca

@Rustyyyy: No wiesz, autosanami kiedyś na luzie potrafili jeździć xD
  • Odpowiedz