Aktywne Wpisy

tesknilam_ +605
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +620
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

Do DSG ale auto bez auto hold (trzymania na hamulcu). Generalnie to ostatnie kilka lat miałem auto manual bez tempomatu więc i automat plus tempomat robi robotę ale dopłata jest niewielka. Bardziej się zastanawiam realnie jak działa czy nie hamuje za bardzo jak np ktoś na autostradzie się wciska przy wyprzedzaniu, czy w 2 stronę - odpowiednio szybko dogazuje jak auto z przodu kończy wyprzedzanie.
No i jakoś tak nie mam zaufania aż do tylu systemów, czy nie odwali np jak czujnik jakiś się zabrudzi śniegiem czy w dużym deszczu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #skoda #fabia #samochody #kupnosamochodu
chyba, że jedziesz sobie nieco poniżej limitu
Masz filmik jak to działa w starszym systemie.
- przy małym ruchu i jeździe ~zgodnie z limitami działa bardzo dobrze;
- przy dużym ruchu i z-----------u nie sprawdza się xD.