Aktywne Wpisy

MonazoPL +86
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
Agresywna_Szyba +14
je j---e za rok w czerwcu mam wesele a nowobogacki teściu wymyślił sobie że zgodnie ze starapolską tradycją na weselu muszą być dziady proszalne... i mimo że zostało ponad pół roku to jeździ po wiosce i zaprasza wszystkich meneli. Naprawdę już się człowiekowi odechciewa tego cyrku
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
dziady proszalne na weselu hit czy kit?
- hit 21.4% (84)
- kit 52.0% (204)
- hit ale trzeba zatrudnić aktorów z domu kultury 26.5% (104)

Da się znaleźć tego Twojego lekarza na znanylekarz?
Ale nie moge i tak znaleźć jego numeru w smsach.. a tak z niby legalnych to ja tylko na edoktorzy korzystałem. Jest szansa, że na podstawie twojej historii mógłby Ci przepisać ten psychotrop tylko na pewno podczas rozmowy byś musiała go przekonać, że faktycznie potrzebujesz tego leku. Mi jeden
Gdzieś wyczytałam właśnie, że zolpi bardzo pogarsza pamięć, a nie mogę pozwolić sobie na tego typu skutki uboczne, bo mam masę nauki na głowie ༎ຶ‿
Matera, poduszka i pościel są w porządku, dieta też, kofeiny po 16-17 zazwyczaj nie piję, często nie mogę zasnąć nawet po 10 lub więcej kilometrowym spacerze mimo, że bardzo chcę
Ludki z tagu mogą mieć spore doświadczenie w radzeniu sobie z takimi (choć na własne życzenie wywołanymi) problemami, więc żadne uzasadnienie tylko świadomość, gdzie szukać pomocy
W tym przypadku u ćpunów :DD
Also nie marnuj hajsu na psychiatrę tylko leć do poz
Dzięki za powstrzymanie przed uszczupleniem portfela