Wpis z mikrobloga

Hej, @Dominek, popcorn już przyszykowałem, ale wpis na X już usuniety, a konto zmieniło nazwę na "Piękne zdjęcia z Polski i Niemiec"
Daliście się nabrać na g*wno fejka z cyklu "więcej info pod 16". 346 osób to wyplusowalo w gorące.
https://wykop.pl/wpis/83460393/dariusz-matecki-i-ewka-zajaczkowska-maja-znacznie-

#bekazlewactwa #4konserwy

Wrzucę te same tagi co Ty wczoraj @Dominek

#stoprosyjskiejdezinformacji
#stopwar
#standwithukraine
#polskieonuce
#ukraina
#rosja
#wojna
#szmatecki
#j------s
UnikalnyLogin - Hej, @Dominek, popcorn już przyszykowałem, ale wpis na X już usuniety...

źródło: 1000043618

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
Jak widać pan @Dominek lubi siać dezinformację, tak się wczoraj zapowiadał "raport będzie, chcesz czy nie" a dzisiaj coś szukam tego wątku i znaleźć nie mogę.... Jak to jest rozsiewać ruska dezinformację @Dominek ? Jesteś do zgłoszenia do NASK. @UnikalnyLogin dobrze że screen zrobiony. Niestety, jesteśmy rozgrywani jak dzieci przez wszelakie służby, ja się nie godzę na żadną manipulacje, w przeciwieństwie do @Dominek bo jemu tylko ruska przeszkadza,
  • Odpowiedz
  • 0
@Dominek według gpt to co się odwaliło to: To klasyka dezinformacji 3. generacji: „wrzut + amplifikacja + wycofanie".
Jak się czujesz jako troll? Ruski troll? Czemu siejesz zamęt i próbujesz oczerniać polskich polityków? Jaki masz w tym cel? Wewnętrzny chaos? Jak to wczoraj napisałeś - że takie zarzucenie bez konkretow "też może swoje zrobić"? Ruski dezinformator - tym jesteś. Dzisiaj zbieram to wszystko i pisze do NASK, może trochę oszołomów się
  • Odpowiedz
  • 0
@Dominek wolę nie dawac takiej możliwości manipulatorowi lub zmanipulowanemu, możesz w tym czasie rozpropagować trochę ruskich ściem.
  • Odpowiedz
  • 0
@UnikalnyLogin jeszcze jedno, pierwszy tweet tego "stopdezinfor" był zarzutem że zablokowano konto @darekzig na x które rzekomo walczyło z ruska dezinformacją. Wchodzę w ostatnie znalezisko wrzucone przez @Dominek i co widzę - znalezisko przenosi na x na jakiś tweet wrzucony przez @darekzig. Widzę że najwięcej o ruskiej dezinformacji krzyczą karły szerzące dezinformację.
  • Odpowiedz