Wpis z mikrobloga

✨️ Trudności na rynku pracy w Krakowie
W sumie jak tak patrzę na ten rynek pracy w Krakowie to chyba trzeba będzie znowu jechać poza PL zarobić bo tutaj się zwyczajnie nie da , chcesz się zatrudnić to jest wielka łaska że cię przyjmą , poza PL wręcz przeciwnie cieszą się że chcesz robić , druga sprawa wysyła się CV , nic z tego nie wynika lub dostajesz zaproszenie do firmy na rozmowę gdzie się dowiadujesz z tych firm 0 konkretów czyli w skrócie szkoda czasu nawet na takie aplikowanie , w sumie jak tak patrzę to lepiej chyba jechać na zachód z powrotem tyle że już na stałe bo szkoda się meczyć, a szukać pracy tak i szukać to szkoda czasu.

#praca #zalesie #bezrobocie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
zdyscyplinowany-człowiek-37: Tam właśnie mam dużo pracy i ofert pracy i to naprawdę super tutaj w sumie to nie ma kompletnie nic dlatego jadę bo po 1 szkoda czasu a po 2 szkoda życia bo jak mam tu pracować i nic z tego nie mieć to szkoda pracować w takim kraju , gdzie jeszcze polskie Januszem biznesu cię tylko poniża to dziękuję niech sobie zrobią papiery i sami pracują.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje:
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
zdyscyplinowany-opiekun-17: Tam też się nie da dostać bo nie mam statusu studenta , tak w nawiasie mówiąc i księciem też nie jestem ale skoro nie da się tu podjąć pracy to w mojej opinii jest coś nie tak z tymi firmami w Krakowie , bo skoro jakoś na zachodzie mnie te firmy zapraszają a tu robią łaske że zatrudnia to coś jest nie halo. Pozdrawiam i życze miłego dnia

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
·
  • Odpowiedz