Aktywne Wpisy

johnshepard2000 +32
O co chodzi pecetowcom? Widzieliście kiedyś konsolowców, którzy w jakiś sposób wyszydzają albo obrażają osoby grające na PC? rumun nazywa konsolowców zwierzętami, bo grają w 30 fps (co z tego, że to pojedyncze przypadki i praktycznie każda nowa gra działa w 60 fps), tamae coś pier*oli, że zbliża się koniec konsol i normalni ludzie, którzy nie są fanboyami nie kupią PS6 tylko PC.
Serio, jaki oni mają problem? XD Bazowe PS5 kosztuje
Serio, jaki oni mają problem? XD Bazowe PS5 kosztuje
źródło: temp_file3555590857943706689
Pobierz
Vraagno +295

mając 18 lat zacząłem się spotykać z dziewczyną 17 lat.
Poszedłem do pierwszej dorywczej pracy i moją kierowniczką była kobieta przed 30stką, miała narzeczonego.
Ładna w opór, było upalne lato, nosiła krótkie spódniczki.
Jeden z pierwszych dni i kierowniczka kazała mi tam coś przekładać w biurze na podłodze. Sama usiadła metr ode mnie na fotelu biurowym tak że chcąc nie chcąc, klęcząc, zaglądnąłem jej między nogi na opięte białe majtki w wisienki :D
źródło: 807c08634e34b606aaa45d34c560
Pobierzźródło: image
Pobierz@BalonowySutener: A jak będziesz miał córkę, to nie dość że i tak będziesz widywał "nastoletniego zboczeńca" pod swoim dachem, to nie dość, że obcego to jeszcze prawdopodobnie nie tylko jednego xD
źródło: temp_file7588879149975934145
Pobierz@SmerfMaruda-777: czy ty właśnie powiedziałeś że partner kobiety to jest ktoś kogo się odtrąca, żeby się nie "parzyć" *z byle
Widzę, że zdarza mi się bełkotać w swoich słowotokach. Dziękuję ci za wytknięcie ewidentnej durnoty.